Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Rosario+Vampire II


Information
Type: Manga
Volumes: 14
Chapters: 67
Status: Finished
Published: Nov 4, 2007 to Apr 19, 2014
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Fantasy, Magic, Romance, School, Shounen, Vampire, Harem, Supernatural
Authors: Ikeda, Akihisa (Story & Art)
Serialization: Jump SQ

Sincer sa fiu n-am, citit prima parte din Rosario Vampire, dar pot spune ca "al doilea sezon" din "Rosario + Vampire" cu siguranta sa dovedit a fi un pic mai inchisa decat prima parte a acestei serii manga, asta insemnad un singur lucru - a intrecut toate asteptarile. Cu toate acestea, indiferent de cat de intunecat sau cat de sanguinolenta devine fiecare volum, va puteti baza in continuare pe biti pline de umor si de fan service din abundenta. Dar va reamintesc, ca indiferent de modul in care lucrurile violente ajung mereu in acelasi loc unde clipeste prin pantaloni.


Desi, in volum 3 din Rosario + Vampire: Sezonul al II-lea, capitole serioase sant in centrul atentiei asupra comedie, face din el unul dintre cele mai bune volume de pana acum.Vedeti ca exista rapoarte in intreaga Academiei Yokai ca unii din monstri sant farsori atacand fete prin reducerea hainele lor.

Deci sezonul al II-lea se deschide cu obisnuitul R + V harem hijinks, apoi introduce treptat, unele personaje amuzante si noi. Nu cu mult timp in poveste, personajul negativ principal nou (e), incepe sa se miste in imagine. Akihisa Ikeda experimenteaza continuu toata materia dar de data asta in jurul unei valorii de; totul, de la lupta de clasa a copiilor abandonati. Niciuna dintre acestea sant discutate intr-o masura mare, dar ele sant inca acolo. Povestea in sine nu a fost niciodata punctul de vanzare, oricum, asa ca isi face treaba mai mult decat suficient de bine.Stilul artei Ikeda, cu echilibrul sau excelent de linework detaliat, design inspirat monstros, si, bineinteles, fete draguteeeeee. Personajele sant usor recunoscut. Un defect fatal este sub-desene: modelele de baza pe care sa tras parul, hainele, etc... ma asteptam la ceva mai complicat.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri