Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Color of Earth


Information
Type: Manhwa
Volumes: 1
Chapters: 10
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Shoujo
Authors: Kim, Dong Hwa (Story & Art)
Serialization: None

Desi benzile desenate si romane grafice vin in toate formele, dimensiunile, genuri si stiluri, inseamna ca autori din Extremul Orient, inca mai au succes in a face apel la manga-urile cu si despre femei. Una dintre aceste manga-uri care a ajuns in colturile lumii este "The Color of Earth" / "Culoarea Pamantului". Adaug faptul ca acest manga il voi considera un manga educativ despre viata unei femei.

Povestea este stabilit intr-un sat coreean. Ehwa, personajul principal locuieste impreuna cu mama sa vaduva.
Ehwa fiind mai naiva face povestea sa para interesanta, si nu doar pentru ca e un pic mai lumesc. Ea, ca fata este harnica si o ajuta pe maica-sa la crasma.


In timp ce mama ei este tachinat fara mila de oamenii satului, care doresc o noapte cu ea. Fiind mama, ea va ramane puternica, oferind un model pentru fiica ei

Intr-o zi un artist care calatoreste va inopta in taverna. Va fi dragoste la prima vedere, iar inima mamei lui Ehwa va fi furata.


Intre timp, Ehwa creste. Sanii ei se maresc, si va incepe sa puna intrebari pentru a afla sensul vieti dar sentimentele proprii pentru sexul opus sant inca confuze si private. Cu toate acestea, ea se trezeste dintr-o data atrasa de baieti locali, incepand calatoria ei in feminitatea.


Arta din "The Color of Earth" este interesanta, deoarece Kim prezinta talentul puternic in elaborarea personajele sale. Scenele, cum ar fi trist Ehwa te face sa ti pui intrebari legatat de dragoste, iar limbajul corpului, arata disperarea lui Ehwa intr-un mod care nu are nevoie de un dialog suplimentar sau legende pentru a explica ceea ce se intampla.
Dar pentru mine, adevarata atractie este arta copacilor mari cu puncte innodate, de pajisti ierboase pline de flori.Asa ca daca doresti sa sti mai multe despre fete, ai face bine sa citesti "Culoarea Pamantului".

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri