Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Judge Bao


Information
Type: Manhua
Volumes: 1
Pages: 160
Status: Finished
Published: 01 February 2012
Genres: Historical, Drama, Action
Written: Patrick Marty
Illustrated: Chongrui Nie
Serialization: Archaia Entertainment (Ave! Comics)

Sarind din blog in blog, in cautarea a unei manga, am dat de un comic book. Nu era un comic book, ci un manhua (manga chinezeasca). Dar nici manhua nu era, ci un comick book.
Asa ca ochiul meu de vultur pervers a tintit coperata si placut i-a fost, deoarece coperta rece sau stilul de cerneala uimitoare era senzationala.Nu stiu cati dintre voi a auzit de judecatorul Bao, dar ca sa nu ramaneti cu semnul intrebari, am sa va dau o descriere mica;

Orice chinez a auzit Bao Zheng (999-1062), cunoscut sub numele de Gong Bao (Domnul Bao) fiind un demnitar cinstit si corect din dinastia Song, de acum peste 1000 de ani, care a condamnat personal la moarte pe un ginere al imparatului si multi dregatori inalti si oameni care comiteau faradelegi. Chiar si pe un nepot care a incalcat legea.Pentru a afla cum era Bao Zheng si cat de mult este respectat de populatia locala actuala, ar trebui sa cititi o carte de istorie sau un manhua. Dar daca va e lene sa cititi va sugerez sa vizionati un film.Povestea in sine reda (ati ghicit) pe judecatorul Bao. Ca personaj in realitate, Bao Zheng a fost un invatat cu fata alba, blajina. In opera in stil Beijing, i-a fost atribuita fata neagra fiindca personajele cu fata alba sant de obieci dregatori rai si perfizi. Culoarea neagra reprezinta corectitudinea.

In timpul vietii sale, Bao a fost renumit pentru pietatea filiala, comportamentul lui asupra nedreptati si coruptiei. Datorita faimei sale si putere, reputatia lui a devenit sinonim cu "oficial cinstit si drept". Mai tarziu Bao a fost, asociat cu zeul Yanluo (Yama) si "Birocratia Infernala" a Marchmount de Est, din cauza capacitatii sale de a judeca pe cei nedrepti."Judecatorul Bao & Phoenixul de Jad" este o lectura rapida si distractiva. In timp ce arta lui Nie este variabila - sincer nu am putut sa ma opresc din privit. Acest lucru chiar nu arata ca orice altceva pe piata. Scrisul are un ritm lent, ritmic, care construieste, bucata cu bucata pana la judecatorul Bao care pune capat coruptiei - simtindu-se ca un exemplu negativ.Arta Chongrui Nie este puternica si punctuala. E cu siguranta intrigant sa vezi design extrem de detaliat in textura caracterelor. Fetele arata ca si cum ar fi fost intr-o fotografie.

Unele panouri au fundaluri frumoase, in timp ce altele sant goale. Toata lumea din manga arata ca sant chinezi. Se pare ca Nie a facut cercetarile sale.

Singura problema ar fi; nu se mai gaseste online.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri