Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sensei o Mite Kudasai


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: Jul 15, 2011
Genres: Comedy, Drama, Hentai, School
Authors: Fuuga (Story & Art)
Serialization: Comic Mujin

Cred ca majoritatea din noi au fantezi cu profesoarele sexy de romana, mate, chimie.... Si desigur, ati auzit povestea elevului care sa aruncat de la etaj... deoarece avea o relatie cu o profesoara.
Oricum la noi in Romania astfel de povesti se intampla destul de rar, pe langa Japonia unde o astfel de relatie (elev-profesor) este la ordinea zilei.
Daca doriti sa stiti ce inseamna o astfel de poveste va sugerez "Sensei o Mite Kudasai", dar...


Pentru inceput "Sense of Values of Wine" nu o pot considera un hentai, pe langa faptul ca este un hentai. Dar daca e hentai atunci ce cauta dramatismul si viata de scoala in poveste? Deci e HENTAI dar nu e HENTAI.
"Wine no Kachikan" este de fapt vanilla hentai. Cred ca da !? Facut de Fuuga aceasta manga ne vorbeste despre o profesoara, Wakase care este privita ca 'cineva' care este aproape anti-social.
Ea abia interactioneaza cu elevii si orice incercare de ai obtine aproape, este privita rece. Partea ciudata despre ea este ca ii place dulciurile si vinul foarte mult, in plus ea are un elev ca asistent personal... si amandoi se urasc reciproc.In principiu povestea se concentreaza in principal pe dragoste = ura premisa. In manga avem trei perechi de personaje au o dusmanie fata de cealalata persoana, dar avand si o dragoste asupra lor.

Pentru o astfel de poveste (o felie de viata cu o iubire si ura) este o dezamagire. Pentru ca ea se intinde pe sase capitole lunguiete, 249 de pagini sau cam asa ceva. Dar pentru un hentai a fost ceva bun.

Categoric NSFW, dar in timp ce am cititi aceasta manga am fost de fapt mult mai interesat de povestea fata de scenele sexuale. Incercati-l, nu veti fi dezamagiti.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri