Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Annarasumanara


Information
Type: Manhwa
Volumes: 3
Chapters: 27
Status: Finished
Published: Jul 2, 2010 to Dec 31, 2010
Genres: Mystery, Drama, Romance, School, Slice of Life, Psychological, Seinen
Authors: Ha, Il-Kwon (Story & Art)
Serialization: Naver

Do you, believe in magic ?

Ce inseamna magia ? E cumva arta de a manipula presupuneri ale realitatii de la ideea ca se poate intra in contact cu supranaturalul, prin ritualuri si incantatii ? Sau este 'ceva' o scamatorie facuta de un magician ? Sau poate magia este arta fulgului de nea, creata de natura ca sa ne poata apropia.

Azi va ofer o manhwa (manga) simpla dar cu o sfarama de realitate.
Se spune ca, copii sant lucrari miraculoase al creatorului. Chiar si cei nascuti în circumstante nefericite au puterea de a te impresiona sa vezi magia in viata de zi cu zi. O abilitate pe care o pierdem toti atunci cand intram in maturitate. Aceasta perspectiva asupra vietii naive este ceva ce ne face sa uitam ceea ce ne-a fost drag. Si suferim in adancul nostru pierderea, dupa ce vietile noastre devin adulte.

Dar exista oameni puternici care refuza sa mearga pe acea cale, refuzand sa creasca.


“When I wear this cape and do a spell, it suddenly starts to snow. Snow that falls in the summer. But you know what's surprising? It's not snowing outside. It only snows inside this magic tent. And when the snowflakes touch the ground, they disappear without a trace. It's a little sad...”

Annarasumanara este povestea incredibila a unei persoane numita Yoon Ah-ee, in care traieste intr-o lumea dificila, ceea ce a fost fortata sa se maturizeze.
Ea este o fata saraca, care se lupta pentru a traii impreuna cu sora ei mai mica. Scopul ei in viata este sa creasca si munceasca din greu pentru un trai decent, dispretuind iresponsabilitatea. Colegul ei de clasa, Na Il-Deung, este un exemplu de om care e conduse de convingerea ca a fi in partea de sus inseamna totul in viata, toate datorita parintilor sai, care nu asteapta nimic mai putin de 100% de la el. Dar atunci cand cei doi il intalnesc pe magician, toate lucrurile se vor shimba.Asa ca in aceasta poveste vei gasi ceva magnific dar profunda; un amestec minunat de fantezie si realitate. Vei gasi ceva care te va afecta profund datorita faptului ca personajele sant usor de relatat. Exista trei persoane in jurul valorii de care povestea se invarte: Yun AI, Na Il-Deung si R. In timp ce pe deasupra ei sant simple produse ale imaginatiei autorului de a avea povestea lui centrata, dar personajele lui are mult mai mult decat indeplineste ochi. Ceea ce este ingropat in poveste, veti incepe sa va vedeti in ele.

Opera de arta a acestui manhwa nu este cine stie ce, e ceva simplu, sant fotografi taiate si puse pe o perdea neagra. Lambriuri si aspectul artistic este uimitoare, cu fundaluri detaliate mai ales in scenele de iarmaroc. Emotiile gasite pe fata fiecarui personaj este dincolo de iti taie rasuflarea.

Asa ca miau miau...

2 comentarii:

  1. Annarasumanara mi-a placut la nebunie idea spusa este atat de adevarata si de bine spusa si merge perfect cu magia care chiar si pentru un moment te face sa crezi ca totul e posibil finalul a fost frumos dar trist
    Multumesc pentru tot mai ales pentru ca ai scris un review atat de interesant si pentru faptul ca mi-ai oferit sansa sa citesc o manga atat de speciala

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri