Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ousama Game


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 28
Status: Finished
Published: 2010 to 2012
Genres: Mystery, Drama, Horror, School, Supernatural, Seinen
Authors: Renda, Hitori (Art), Kanazawa, Nobuaki (Story)
Serialization: Manga Action

Daca va plac manga-urile horror dar sa nu fie prea exagerate va sfatuiesc sa cititi Ousama Game. Acest manga vine cu o poveste asemanatoare cu Another, doar ca crimele pornesc din cauza unui mesaj primit pe mail (telefon).

In 2010 apare filmul japonez "King Game", de asemenea, acest film care nu are relatii apropiate cu povestea "Ousama Game", dar bazandu-se pe aceasta manga.

Povestea se invarte misterios in jurul unor crime. 32 de studenti primesc sms intr-o noapte "Ousama Game," primind fiecare cate o sarcina care trebuie sa o termine in 24 de ore..., daca nu, vor fi pedepsiti prin moarte.

Asa ca intr-o zi, toti elevii din clasa Nobuaki vor primi mesaj de la cineva intitula, "Regele", in care sa trimis un SMS cu cate o comanda naucitoare.
Prima porunca a fost foarte usoara. Cu toate acestea, comenzile au inceput sa escaladeze pana cand jocul a devenit periculos, iar vietile elevilor au inceput sa se scurga.

Neputand sa se supuna ordinelor, elevii mureau!
In ciuda faptului ca, desi, comploul povestii de la inceput este putin plitisitoare, ea incepe sa devina mai interesanta decat mi-as imaginea. Manga iti aduce rezultatele diferite de-a lungul povestii dandu-ti impresia ca regele jocului este chiar in spatele tau cu o lopata, pregatindu-se sa te execute. In cazul in care doreste sa-ti imaginezi cum se termina acest 'joc', iti sugerez sa n-o faci, deoarece nu vei avea vreo idee cum se va termina.

Efectele sant bine facute atat fetele (si baietii) si-au jucat rolurile lor pana la moarte. Am fost impresionat de rolurile secundare active, deoarece au fost cei care au prezentat cel mai mult drama.

Asa ca 'dracii' mei miauti. In cazul in care primesti un mesaj anonim, iti sugerez sa nu raspunzi.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri