Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Btooom!


Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: 60 ?
Status: Publishing
Published: Jul 3, 2009 to ?
Genres: Action, Drama, Ecchi, Sci-Fi, Psychological, Seinen
Authors: Inoue, Junya (Story & Art)
Serialization: Comic@Bunch

Cei care au urmarit seria "Battle Royale" isi vor da seama ca Btooom a extras cateva ideei. Una din ideei ar fi transportul persoanelor pe o insula in care concurentii trebuie sa se omoare unul pe altul pentru a supravietui, cu toate acestea, diferitele normele stabilite sant cam aceleasi ca cele gasite in Btoom.

Sincer sa fiu acum un an cand m-am apucat de aceasta manga, mi-a atras atentia povestea grenadelor. o poveste pe care am intalnit-o intr-un joc cunoscut de majoritatea veteranilor otaku. Daca tineti minte in Counter-Strike exista o plansa intitulata tenis, in care jocatorul trebuie sa-si omoare oponetul cu ajutorul grenadelor.


Protagonistul povesti este un tanar numit Sakamoto, care nu are serviciu stand acasa toata ziua si pierzand jumate de viata cu un joc online, numit BTOOOM! In joc, Sakomoto se afla in topul 10 cei mai buni jucatori din lume, impreuna cu echipa lui.

Intr-o zi, el se trezeste pe o insula tropicala fara a-si aminteasca cum a ajuns acolo. Pe parcursul capitolului, este redat prima batalie dintre protagonistul nostru si cel care il va ataca.
Acum isi da seama Ryota Sakamoto ca viata lui este in pericol fiind prins intr-o versiune din viata reala a jocului sau favorit.
Personal, ca sa nu ma certati o sa spun ca nu cred ca e un rip-off de Battle Royale, deoarece exista diferente. I primul rand Battle Royale este mai mare si mult mai emotionala fara sa contina ecchi. Cu toate acestea Btoom! este un manga decent si se ocupa destul de bine cu problemele tratate cu personajele. Caracterizarea este buna pana acum, dar veti vedea daca gasiti personaje mai interesante.


Grafica este destul de buna si bine elaborate incat poti observa scenele de lupta chiar acolo.Nu stiu de ce dar mi se pare ca protagonistul principal este perfect enervant incat iti dai seama cum dracu a putut supravietui un ratat.


Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri