Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Stretta


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 11
Status: Finished
Published: Sep 5, 2008
Genres: Hentai
Authors: Yuki, Seto (Story & Art)
Serialization: SSJMaster strikes back!_555

Salutare a venit momentul sa va ofer un h-manga destul de frumusel. Aruiha Mononoke este o poveste care a fost integrata si intr-un hentai.
Stretta reda povestea Rumai, cea mai frumoasa si populara fata al liceului, care se comporta frumos si politicos cu colegii si prietenii ei, dar ea are si o parte mai erotica, in care aproape fiecare elev stie. De fapt si fara cenzura, ea are o obsesie asupra spermei.

Deci putem fi de acord asupra faptului ca e un complot destul de bun bun... Intotdeauna ne face placerea un plotline mediocru in care ne conduce la scene de sex...
In Stretta, aspectul povestii nu este mare, deoarece nu a cheltuit mult efort pe ea. Cu toate acestea, va puteti bucura in continuare.Din punctul meu de vedere, arta este bunicica. Este fluid si destul de ok pentru un h-manga. Ruma personaj feminin arata minunat, mai ales cu hainele ei, si as putea spune "personaj foarte memorabil".

Sexul in sine este destul de detaliat. Cele mai multe h-manga-uri nu o poate face mai bine. Sper.., saliva se invarte in jurul valorii de 'dulce' in galeti, amestecandu-se intr-un mozaic de sarbatoare carnala. Ei bine, am vazut versiunea necenzurata, care reda intodeauna curvia.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri