Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

12 Nin no Yasashii Koroshiya - Leo Murder Case


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 10
Status: Finished
Published: Jan 15, 2009 to Oct 15, 2009
Genres: Action, Mystery, Shoujo
Authors: Takahashi, Ryou (Story & Art)
Serialization: Comic Avarus

Nu prea ma fascinat acest manga, dar pot spune ca a oferit cat de cat o placere.

Cu siguranta stiam cu ce se mananca aceasta poveste, dar nu i-am dat o importanta majora.
Va intrebati de ce am ales aceasta manga ? Sincer sa fiu mi-a atras atentia titlu si coperta primului volum. Muhahahah cum Dracu sa ma atraga cuvantul "crima" ? Hahaha, suna de parca ar fi fost o serie cu detectivi, dar se pare ca am fost fraierit.

Deci povestea se referea la un Host Club, iar gazdele sant niste baieti seducatori, facandu-i pe oaspeti sa plateasca cat mai mult.
Asa ca intr-o seara Takashi este "inchiriat" de un invitat special, fiind abligat sa o urmeze. Cu toate acestea, Takashi va fi atras de tipatul de ajutor a unei fete, refuzand astfel obligatia sa de gazda "inchiriata".

Oricum povestea se refera mai mult la intalnirile lui misterioase intre 12 persoane, XII Persona, in care obiectivul lor ar fi de a tine balanta intre bine si rau.Aceasta serie este ca Ouran Host Club cadrul careia "Tamaki" din manga nu este doar cel mai dorit-gazda, dar e un asasin, care lucreaza pentru o organizatie "XII Persona". Obiectivele sant alese in functie de ceea ce este scris in stele. Intr-un fel, aceasta implica, divinitatea si prezicerea viitorului. Deci, nu e pur si simplu flirt, ci are actiune si mister, chiar si un pic de supranatural.In ceea ce priveste povestea, toate cazurile au fost foarte interesante si intrigante! Fiind complexe de asemenea si unele relatii de caractere / conexiuni / interactiunile sant chiar mai complexe. Caracterele implicate in cazuri sant cam... emo, desi... rolul lor este forma perfecta in poveste. Nimic nu ma prea deranja in ceea ce priveste povestitorul si caracterizarile, cu exceptia unui singur lucru: desi cazurile de aici nu sant exact repetitive, dar observand ca ori de cate ori asasinul nostru, are o noua misiune, misiunea lui este mereu, pana in prezent, referitoare la oamenii pe care ia intalnit sau persoane pe care le stie.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri