Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Limit


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 23
Status: Finished
Published: Oct 13, 2009 to Sep 13, 2011
Genres: Drama, School, Shoujo, Psychological
Authors: Suenobu, Keiko (Story & Art)
Serialization: Bessatsu Friend

"..To create a new world that belongs to me alone…I'll make myself the leader of the new world!"
Exista intotdeauna o manga care ilustreaza elevii de liceu in cele mai rele infatisari de personalitate, sau pentru unele scoli. Cu toti stim cum se comporta un elev in societatea scolii sau a clasei. Cu toti stim ca cei puternici si populari se iau de cei saraci de suflet si urati la fizic.Povestea o urmareste pe Mizuki Konno, un auto-proclamata "fata populara", care atarna cu oamenii potrivit ei, in scoala unde dreptatea si paradisul le apartin elevilor populari. La exterior, ea este neglijenta, dar draguta, ascunzand o personalitate rece. Ea face parte din grupul popular, ceea ce inseamna ca pot decide soarta persoanelor "urate" cum ar fi Morishige, un otaku, facand greul la glumele si punerea in situatii stanjenitoare.

Inceputul cartii este foarte rautacioasa, dar lucrurile se vor schimba brusc atunci cand, in timpul excursie scolare microbuzul va suferi un accident. Dintr-o data, matriarhatului clanului Konno va disparea, iar fata, Morishge, va controla grupul de supravietuitori manipulandu-i social.

Avem flash-uri din trecutul lor si un aspect real la Konno, in special, pentru a intelege de ce 'ea'... Intreaga situatie este cu siguranta unul deranjant pentru a vedea manifestele si diferitele elemente care nu sant placute atunci cand ajungi la ea.
Suenobu ofera o opera de arta buna, cu caracter intens, tulburari si setari cat de cat infricosatoare data de padurea intunecata, transmitand cateva scene de groaza cu incidentul in sine, ci, de asemenea, cu autobuzul, cu agresiuni.

Deci daca esti un coleg cu fite, ai grija sa nu patesti asa ceva.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri