Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Karneval


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 50
Status: Publishing
Published: August 28, 2007
Genres: Action, Mystery, Fantasy, Sci-Fi, Shoujo
Authors: Mikanagi, Touya (Story & Art)
Serialization: Comic ZERO-SUM

Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi ! Baieti frumosi !

Am ezitat sa incep sa citesc din aceasta manga de cam un an si ceva. Insa arta frumoasa ma convins sa-i dau o sansa pana am devenit cat de cat dependent de complotul intrigant si mai ales al caractere.

Karneval descrie un copil pe nume Nai, care pare a fi in cautarea "fratelui" Karoku. In calatoria sa cu peripetii, el il gaseste pe un adolescent numit Gareki. Cei doi se vor rataci intr-o organizatie numita Circus, in cazul in care acestia dezvolta o prietenie cu doi agenti Circus. Asa cum spune povestea si descrierea din manga, vom ajunge in afla mai multe despre trecutul personajelor, dar unele mistere raman ascunse si cheia rezolvarii a acestora pare a fi Karoku.
Lucru pe care l-am favorizat in acest manga sant personajele. Ei fac o citire distractiva (ca sa nu mai vorbim, cred ca Nai este cel mai dragut personaj). Terenul pare a merge undeva, iar arta este frumosa.
Ai trei baieti si o fata principala care ofera o personalitate unica si fiecare dintre ele este diferit unul fata de altul. Cum am spus mai sus, Nai, un copil dragut si bun, Gareki rebel antisocial, cu unele probleme din trecut. Yogi amuzant, copilaros si optimist, iar Tsukumo, o fata linistita si frumoasa.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri