Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

009 Re:Cyborg


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 35
Status: Finished
Published: May 25, 2012 to Sep 25, 2015
Genres: Action, Adventure, Mecha, Sci-Fi
Authors: Ishinomori, Shotaro (Story), Kamiyama, Kenji (Story), Asou, Gatou (Art)
Serialization: Big Gangan

Salutare lume noua... azi va prezint o manga clasica refacuta. 009 Re:Cyborg este o recapodopera preluata din clasicul manga "Cyborg 009" creat de marele mangaka Shotaro Ishinomori.

Personajele sant in numar de noua cyborgi care lupta impotriva organizatie criminale Black Ghost, dar prin aceasta povestea vom intalni ai lor dusmani. Cum am spus adineauri, aceasta manga nu are un arc de poveste unica, formata din arce de diferite lungimi care au la baza seria originala sci-fictiune. Seria veche a inceput prin anii 1964 si sfarsindu-se prin 1981.


Poveseta reda noua oameni din diferite parti ale lumii, rapiti si transformati in roboti cu puteri uluitoare, in scopul de a fi utilizati ca arme. Cei noua cyborgi rebeli vor incepe sa lupte impotriva creatorilor lor in numele dreptatii si a pacii. Zeci de ani mai tarziu, cei noua cyborgi par a fi neatinsi de trecerea timpului, dar ei traiesc intr-o lume in care "dreptatea" are multe nuante ca numarul de persoane care traiesc pe planeta.Placerea acestui manga a fost atat povestea, dar mai ales arta. Daca as putea spune, arta grafica pare a fi un hibrid, dezvoltat din fuziunea dintre arta din anii'64 si arta din '12. Dand astfel o tenta de pastrare al originii.
"La inceput era o voce, si cuvantul a fost El, si tot a ascultat de Cuvantul Sau in veneratie mare, dar cei care au locuit pe pamant, prin vanitatea, viclenia si lacomia, a incercat sa construiasca o multitudine de turnuri a caror varfuri a ajuns pana la cer.
Si a acumulat o mare bogatie de pe pamant, imprastiind peste terenuri, deseuri... omul a transformat o ureche surda la vocea Sa,
El a dat omului posibilitatea lui de a ispasi pentru faptele sale;... si flacara si fum si racnetul unui leu coborat pe pamant si a spulberat multe turnuri la praf... "

Asa ca miau miau...

2 comentarii:

  1. Bă, da, mi se pare mie sau e nițică epidemie de remakeuri după anime și manga clasică. E Rurouni Kenshin, ăsta, Gundam(okai, ăsta-i mai vechi) și-mi imaginez că mai sunt fiindcă din lipsă de timp și surse care să-mi placă nu-s atent decât periferic la manga mainstream.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Nitica", e tot ! atat anime-ul cat si manga-ul. Nu se compara cu clasicul sau mai bine spus cu clasicii... e re-remake.

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri