Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Good-Bye


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 9
Status: Finished
Published: 1971 to 1972
Genres: Seinen
Authors: Tatsumi, Yoshihiro (Story & Art)
Serialization: None

Numit "bunicul al benzii desenate japoneze" Tatsumi Yoshihiro a influentat generatii de caricaturisti. Pana in prezent, marea majoritate a operelor sale a ramas in afara indisponibila din Japonia. Good-Bye este o examinare imperturbabila a socului dupa razboi si mai ales una dintre cele mai mistuitoare, scandaloasa lucrare, emanata de la acest maestru modern.

Deci dupa scurt timp dupa razboi, dupa Hiroshima si Nagasaki, in care siluete fantomatice de pe peretii cladirilor abandonate vorbesc despre cerul care i-a inchis in interiorul lor.

Douazeci si cinci de ani dupa norii ciuperca, Tatsumi creaza povesti disperate despre replici imediate ale razboiului. Disperarea este atat de groasa, in aerul pe care barbatii si femeile par aproape imposibil sa se conecteze. Acest sentiment de alienare face o experienta de lectura de neuitat.

O poveste despre Akemi, o fata care a fost credincioasa patru ani pentru un idiot care i-a luat virginitatea si, mai tarziu, in aceeasi noapte, a fost arestat si trimis la închisoare.

Sau sa spun povestea despre Saburo, care mai are o luna pana la pensionare, hotarand sa arunce economiile sale pe curve si jocuri de noroc... Este atat de infiltrat in amaraciune si tradare, incat orice fata intalnita va sfarsi in excitantul sau pat.Si mai este fotograful japonez Hiroshima, care soseste la scurt timp dupa bomba. Intr-o alee din spate gaseste, gravat pe un perete, imaginea unei mame si a unui copil - fiul ii maseaja spatele mamei sale - arsi si amprentati. Dupa ce trec anii, fotografia devine faimoasa si o sursa de inspiratie pentru poezie, film, chiar si o satatuie declarata impotriva razboiului atomic.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri