Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Lullabies from Hell

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 4
Status: Finished
Published: Dec 1995
Genres: Horror, Gore
Authors: Hino, Hideshi (Story & Art)
Serialization: None

Salutare din Iad !

Bine ati venit la una dintre mintile cele mai deranjante din manga japoneza! Hideshi Hino a fost mult timp considerat un maestru al genului manga guro de la venirea lui al anilor '70. Cele patru povesti din "Lullabies from Hell" (Cantece de leagan din Iad) - Jigoku no Komoriuta - va va arata cat de dement poate fi omul.

Primul capitol auto-intitulat cv-biografie, introduce pe autorul insusi intr-o poveste scurta. O poveste despre un copil ciudat a carui mama ii canta cantece de leagan grotesti.
Dupa ce este agresat, el descopera ca poate ucide oameni prin orice mijloace. El foloseste apoi aceasta noua putere pentru a gasit un rezultat de refrigerare.

A doua poveste vine cu spusele lui Hino ca sotia lui gravida va naste un copil reptila care mananca puii si copii. Aici se refera la un fenomen bizar din intreaga lume in care femeile dau nastere la animale in loc de bebelusi umani.

Iar ultimul capitol vine cu o prezentare oribila a consecintei, care apar atunci cand un om bolnav psihic acoperit cu bube, este exilat intr-o coliba ​​din mijlocul padurii.Povestile sant excelente in a descrie groaza neobosita si situatii grotesti. Unii cititori pot gasi opera de arta un pic prea animat pentru gusturile lor, dar, de fapt contrastul serveste pentru a spori macabrul. Unele dintre povesti sant destul de brutale, astfel incat cititorii care sant greu de multumit doresc sa evite "Cantece de leagan din Iad". Cea mai buna poveste in antologia este "Fat neobisnuit - My Baby". Faptul ca disparitia rasei umane este inevitabila si facut intr-un mod lent, fizic nedureros, reuseste sa fie infiorator intr-un mod care alte povesti nu pot.Deci aruncati o privire in interiorul mintii unui nebun! Publicat in format populara, unretouched si unflopped. Jigoku no Komoriuta (Cantece de leagan din Iad) va poate face sa dormiti.. sau poate sa deveniti !

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri