Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Simulacre no Alice


Information
Type: Hentai
Volumes: 1
Chapters: 13
Status: Finished
Published: 10 february 2004
Genres: doujin, loli, futanary,shoujo
Authors: Akira, Yamato (Story & Art)
Serialization: Akaneshinsha

Presupun ca va intrebati de ce am luat un astfel de gen ? Presupun ca santeti indignati de poza pusa mai jos ? Presupun ca ma si injurati va tot intrebati de ce ? Raspunsul este simplu... orecum... De cand a luat nastere acest blog, am spus de la bun inceput ca am sa va prezint cele mai bune si cautate manga-uri. Atat hentai-uri , yaoi , yuri, loli cat si manga-urile care a facut istorie, am sa vi-le prezint aici, acolo, unde se va putea.

Poate oi fi un pui de pervers, dar asta nu inseamna ca am sa le cenzurez pentru tine sau pentru voi. Urasc cenzura si nu-mi pasa ca ma injurati sau nu-o sa mai comentati (oricum nu am comentarii), asa ca daca vi se face sila... e problema voastra.

Arta acestui om este mai presus de cuvantul "exceptional". Atat de bine intocmita si detaliata, incat iti pui intrebarea "oare e adevarat?". Stapanirea utilizarii umbrelor ofera in toate povestile sale o intensitate profunda pentru caractere prezente. Putine dintre povestirile sale sant fericite si face sa exploreze partea intunecata a vietii destul de apocaliptic. Dar opera de arta este perfect potrivit pentru acest tip de poveste.

Pentru inceput trebuie sa va bucurati de cele trei capitole scurte din aceata manga. Oricum, mai degraba toata manga este un volum de oneshot-uri independente unul fata de altul (nu ma refer la numarul mentionat "Mighty Seven" si ma refer la starea de spirit generala).

This book has some references to real world creations/people, I try to find them all, but if I miss something, let me know about that.

Pe parcurs ce citesti iti vei da seama ca nu este doar o manga alien-loli cu perversiuni, ci si o manga cu cateva dorama, hard smexing si comedie...Alice Simulatore mai ofera si perversiuni legat de A.I. numita Alice. Asa ca fi pregatit pentru surprize... Ceea ce vreau sa spun..., ca fiecare capitor in parte va ofera o perspectiva... placuta, as putea spune. Un exemplu ar fi prin capitolul al unsprezecelea al lui Akira Yamato, unde iti prezinta ceva ciudat... si tragic... asa ca "Don’t say I didn’t warn you".

Capitolul al doisprezecelea cu final fericit. Ea ne aduce o lectie foarte importanta... sa nu mergi in padure in cautarea unei stele cazatoare pe timp de noapte, cu exceptia in cazul, in care nu te duci cu un hot dragut.

Asa ca daca va place loli-alien sau loli-robots puteti sa va uitati pe aceasta manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri