Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Fraction


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 12
Status: Finished
Published: 2009
Genres: Mystery, Horror, Psychological
Authors: Kago, Shintaro (Story & Art)
Serialization: None

Muhahahahaha daca ai stomacul sensibil, te sfatuiesc sa nu citesti acest manga a lui Shintaro Kago, un artist cunoscut pentru munca sa de tip ero-guro (erotic grotesc). Cu toate acestea, "Fraction" isi schimba registrul si ponderea de thriller intr-un gore destul de macabru. Este adevarat ca este... , dar e mai intelept, daca nu te ai uita la asemenea torturi.Povestea ce a mai interesanta din acest manga se refera la Kotaro Higashino, un chelner prietenos lipsit de plimbari prin cluburi, dar din spatele fetei lui este un criminal in serie care terorizeaza neinsetat de sange, orasul Tokyo.

Lui Kotaro ii place sa taie in doua fete tinere pe care le intalneste pe drum... noapte ucigas sadic, aceasta devine ziua un baiat bland si atent, nascut fara sa trezeasca suspiciuni. Dar evenimentele ciudate incep sa perturbe viata linistita a lui Kotaro.
Cine imita crimele sale ? Fraction functioneaza ca un thriller care ne arunca intr-o ancheta sangeros, combinat cu suspans si scene morbide. O poveste surprinzatoare, atat pentru istoria sa si stilul sau grafic, care multiplica trompe l'oeil si en abyme Mises.Atentie in acest manga exista un instrument intitulat, manipularea narativa care se refera la o scena sau un panou gasit in majoritatea manga-urilor sau benzilor desenate avand genul de enigma. Pe scurt manipularea narativa este ceea ce nu pare a fi.
Ex: Sa ne imaginam o scena dintr-o manga, in care exista un panou. Acel panou reda cititorului (adica tu) imaginea unui personaj atletic in postura de alerga. De fapt cititorul este manipulat sau indus in eroare cu ajutorul liinilor care rezulta alergarea. Pe scurt raspunsul este un caracter imbracat ciudat care pozeaza.
Povestile sant suprarealiste, nuditate explicita si situatii nesanatoase pentru psihic.
Aceasta carte scoate in evidenta multe talente ale acestui autor. El reuseste sa joace cu standardele stabilite narative, in timp ce punerea in imagini natura umana poate imagina un rau absolut.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri