Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

March Story


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 24
Status: Finished
Published: Dec 19, 2007 to Jan 19, 2013
Genres: Action, Drama, Fantasy, Horror, Supernatural, Seinen, Gender Bender
Authors: Yang, Kyung-Il (Art), Hyang-min, Kim (Story)
Serialization: Sunday Gene-X (Monthly)

Things that should not be touched by humans somehow find their way into this world. That’s why you should never, ever touch anything that is foreign.

Desi titlul sau da impresia de luna martie, ea este prezentata ca o poveste de primavara devreme. Intr-adevar unul pentru sezonul de Halloween ar fi mers.

Actiunea se desfasoara printre satele linistite si orasele din Europa al secolului al XVIII-lea, unde cele mai frumoase opere de arta este cunoscut sub numele de boala demoniilor, provoacata de chinurile creatorilor.
Atrasi de aura bijuteriilor sau a operei de arta, cei creduli se trezesc posedati si condusi la acte oribile de violente de catre demoni.

March este o Ciste Vihad, o persoana care "vaneaza si distruge" relele, demonii care poseda oamenii. Ciste Vihad sant oameni care au puterea de a invinge natura demonica si sant cunoscuti cu coarne proeminente. Aceste coarne raman clare sau albe pana cand ciste ucide pe cineva si apoi se coloreaz in rosu. Ills sant demoni care iau forma a unor elemente comune (cum ar fi un cercel, o masca, o figurina) si au capacitatea de a absorbi emotiile umane. Ills intoarce apoi impotriva proprietarilor lor si pradeaza emotiile oamenilor. In cele din urma sant condusi in a deveni criminali psihotici.Primele doua capitole din povestea March Story, "The Hunter With Horns" si "Masked Orche", explica ce face March si modul in care se ocupa de 'bolnavii' care au cazut in mainile nevinovate. Al treilea capitol, "Memories the Color of Wind-Blown Glass", are o parte amuzanta avand de-a face cu o femeie care este dispusa sa cumpere tot ce fiu ei doreste, atat timp cat ei sant fericiti. Totusi, acest capitol nu este fara partea ei intunecata, iar pe masura ce incepi a afla mai multe despre March si povestea lui (adica ea), impreuna cu o surpriza placuta pe la sfarsit. Al patrulea capitol "Black Dream" este toata povestea din spate lui March si modul in care March a intrat in posesia unui ill si cum a devenit un Ciste Vihad.Aceia dintre voi, care sant familiarizati cu D.Gray-Man, probabil o sa vi se para asemanator, dar asta e ! Arta este frumoasa si chiar nu prea am ce comenta. Fiecare pagina e construita asa cum trebuie.

In afara de sentimentul general de intuneric la acest manga nu prea am ce comente... mi-a facut placere sa o citesc. Am fost atras doar de infatisarea copertii, din pacate. De asemenea, cred dinou ca arta de proiectare a acestei serii este uimitore. De utilaje si costume care personajele poarta sant atent prestate si nivelul de detaliu cu privire la elementele care ar putea dovedi a fi 'bolnav', chiar si clopotul care March il are, imi place.
Daca nu te superi de un pic de sange si nu te sperie cateva tate, eu sugerez sa te uiti putin pin aceasta povete.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri