Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Mimi no Kaidan


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Horror
Authors: Ito, Junji (Story & Art)
Serialization: None

1. The Woman Next Door
2. Sound of Grass
3. Graveman
4. The Seashore
5. Just the Two of Us
6. The Scarlet CircleMimi pare sa fie ca un magnet pentru lucrurile inspaimantatoare. Poate are ceva mai deosebit, sau este pura coincidenta, dar si ocazional si prietenul sau prietenii ei reusesc sa fie martori unor evenimente bizare. Prea multe nu prea pot sa spun, pentru ca acest manga este practic o colectie de intamplari scurte si bizare. Arta este destul de dark si uneori da aceeasi impresie de noapte afara din cauza intunericimii, dar este foarte potrivita pentru genul de poveste. Mimi si Naoto parca sant desenati cu mai multa grija, sa iasa in evidenta ca fiind personajul principal si cel secundar.

Manga-ul a fost facut dupa o carte cu povestiri care se presupune ca sant adevarate, dar artistul spune ca este sceptic in legatura cu unele dintre ele. Sincer, nu sant genul de povesti care te fac sa visezi urat noaptea, dar tot au un nivel de grotesc considerabil, incat sa spun; "este un manga destul de ok". Cel mai mult mi-a placut capitolul patru, "the seashore", care a avut destul de putine imagini inspaimantatoare, dar artistul a reusit totusi sa dea acea atmosfera de poveste de groaza intr-un mod foarte frumos de aranjare a scenelor.

In concluzie, daca santeti in criza de timp si doriti sa va bucurati de senzatiile pe care vi le-ar oferi un manga horror, va recomand Mimi no Kaidan.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri