Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Usogui


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 96
Status: Publishing
Published: 2006 to ?
Genres: Game, Psychological, Seinen
Authors: Sako, Toshio (Story & Art)
Serialization: Young Jump

V-am spus ca urasc varaaa !? Nu stiu de ce urasc aceast anotimp, poate din cauza ca sant nascut in ianuarie. Sa nu ma intelegeti gresit, imi place verdeata, natura pe timp de vara...

Oricum sa trecem la miautile noatre, si doresc in seara asta, sa vorbesc despre cartofori sau mai bine spus jucatori (gamblers). Asa ca acest manga este recomandat pentru ei.

Usogui este cu adevarat o bijuterie despre jocuri de nororc si in special despre semnificatia banului. In timp ce manga reda in principal cu privire la jocuri de noroc, ea mai contine si scene de lupta uimitoare. Dar cea mai satisfacatoare chestie despre aceasta manga, ar fi suferinta oamenilor, sau mai degraba consecintele grave in care pierd jocul.

Povestea este despre un nume de jucator Bak MADARAME aka Usogui care incearca sa preia controlul de organizatiei Kakerou (organizatia Kakerou a luat infiintare pentru a asigura integritatea acestor jocuri de noroc in care viata unui jucator poate fi in pericol). Este un personaj inteligent, rece, versatil si fura spectacolul de fiecare data cand face un aspect. Este unul dintre principalele personaje active. Mai sant Kaji Takaomi alias (Lois Lane), Marco care poseda o putere omcredibila din cauza unor droguri, Kiruma Souichi liderul Kakerou si Yako Hikoichi arbitrul nr.2 al Kakerou.Inceputul povestii pleaca cu Kaji, un cetatean cu statura economica medie, care il va intalnii pe Baku "Usogui" (mancatorul de minciuni). Desigur, cel mai mare complot, Kaji este in necaz iar Usogui, ca strain, decide sa-l ajute. Deci, prima scena Usogui va juca cu un novice recuperator.

Ceea ce am invatat despre aceasta manga este ca Baku (Usogui) nu este chiar protagonistul sfant. El este capabil de ai urmari pe adversarii sai pana la moarte. Cu toate acestea, Baku este dovedit a fi destul de sadic si manipulator.Arta este superba, nu-i asa? Trebuie sa fii orb sa nu fi de acord cu mine. Detaliu perfect, tensiunea, totul! Perfectiune! Serios, cand a fost ultima data cand ati citit o manga cu astfel de poveste si o arta frumoasa ?

Oricum, nu uitati sa lasati un comentariu mai jos si ramaneti pe coada pentru o alta recomandarea!

Asa ca miau miau !0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri