Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Night Exile


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 2004 to ?
Genres: Drama, Fantasy, Horror, Supernatural
Authors: Akino, Matsuri (Story & Art)
Serialization: None

Va era dor de vampiri, ei bine am gasit ceva diferit in interpretarea unica a lui Matsuri-sensei. Este vorba despre un tanar chipes vampir care se hraneste odata pe luna (noaptea cu luna plina). Dar cel mai mare blestem pe care il poarta acest tanar este pierderea memoriei in fiecare noapte cu luna plina, trezindu-se intr-o alta epoca. Acesta este misiunea in cautarea sinelui prin labirintul istoriei umane.

Mai pe larg vampiroiul nostru se hraneste cu amintirile cele mai bune ale victimei. Efectele sant interesante: victima si toti cei care au intrat in contact cu el pana in acel moment uita totul despre timpul petrecut cu el (fie ca le-a supt sangele sau nu) dar si el, uita totul despre victima.Personajul este nemuritor de aceea il avem ca protagonist in povestiri plasate de la renastere, Anglia victoriana, America anilor 20 pana in prezent. Nu este genul de vampir, cool si misterios, ci mai degraba un adolescent amnezic neajutorat, care... in afara de infatisarea sexy adorabila nu prea se pricepe la nimic. As putea spune ca este total opusul a ceea ce este imaginea clasica a vampirului prezentat in alte opere literare sau manga/anime.


Recunosc, sant foarte superficial si am tendinta de ridica ratingurile din cauza artei sau cel mai probabil copertei.


Oricum, aceasta serie a fost confuza, si nu prea am avut vreo idee despre ceea ce se intampla. A fost destul de deprimanta dar ador arta lui Akino Matsuri, (si setarea a fost in cea mai mare parte in Europa, in ultimele cateva secole, cu o multime de haine frumoase), asa ca este o manga destul de bunicica.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri