Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shaman Warrior


Information
Type: Manhwa
Volumes: 9
Chapters: 72
Status: Finished
Published: Dec 1, 2003 to Sep 18, 2006
Genres: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Martial Arts
Authors: Park, Joong-Ki (Story & Art)
Serialization: None

Prezentat in formatul original coreean, Shaman Warrior (Dangu) este o serie de fantezie dramatica cu un stil kinetic, care va apela la fanii care au iubit si iubesc Immortal Blade si Vagabond! Din desertul pustiu apar doi razboinici misteriosi, un maestru vrajitor Yarong si credincios lui slujitor Batu. Cand Yarong este mortal ranit, Batu trebuie sa indeplineasca o promisiune secreta de a-si parasi maestru si de a proteja copilul stapanului sau.

In paginile de inceput ale volumului unu, doua principii caractere Yarong, un razboinic dotat cu 'wolf' spirit ar fi ochii si puterii supraomenesti, si Batu, 'sideckick' greoi intr-o ambuscada intr-un avanpost. Condus de comandantul Yuda, el insusi un razboinic formidabil, cu un detasament de oameni puternic-armati le va face o zi naspa epica celor doi. Maestru Yarong se gaseste a fi ranit de o sageata otravita ceea ce il va trimite pe lumea cealalata. Asa ca il va expedia pe Batu in satul lor cu o misiune speciala: sa o protejeze pe fiica-sa de la cei care au comandat ambuscada.

Pe parcursul povestii va fi dezvaluita de ce fortele corupte ale Imperiului Kugai au jurat sa distruga toti razboinici samani, acele "masinarii" mistice de ucis care au condus o data armatele lor. Cu puterile ei ereditare inca neexploatate, Yaki detine propria ei soarta, luptand cu sabia si abilitatile ei de asasin va ajunge sa-si razbune tatal - marele lider saman Yarong.

Batu este in batalia vietii sale cu bodyguard general, iar lucrurile nu merg prea bine. De fiecare data cand cei doi se ciocnesc se vor separa, Batu va pasii inapoi cu leziuni mai mult decat adversarul sau, demonstrand pentru cititorii ei, ca batalii sangeroase, continua la nesfarsit.Una dintre placerile acestui manga korean - Shaman Warrior - este frumusetea pura a design-ul personajelor. Artist Park Joong-Ki populeaza peisajul sau cu o varietate uimitoare de chipuri si body-tipuri: batrani, tineri, frumos, grotesc, comic, musculos, suplu. La vizualizare, el bajbaie, cu toate acestea, cu organe in miscare. Nu ma intelegeti gresit, toate acestea iti face, pofta de mancare, sari, si alergi convingator spre urmatorul capitol. Dar secventele sale de actiune sant adesea greu de urmat. In timpul ambuscade, de exemplu, m-am gandit ca comandantul Yuda decapiteaza personajul titular. Imagineaza-ti surpriza mea cand m-am clickuit pagina pentru a vedea ca Yarong is va arunca adversarul peste marginea unui pod. Sursa de confuzie mea: abuz liniei de viteza.Un alt dezavantaj la Warrior Shaman este dialogul stoc. In timpul scenelor de lupta timpurii, acolitii comandantului Yuda a functiona ca un low-chirie, comentand cu privire la modul baaaaaaaad Yarong si Batu. (Exemplu:! "?.! Ce naiba e asta. Ei nu au spus nimic despre monstri.") mai tarziu in urmatoarele capitole, aflam despre trecutul lui Yarong cu o calitate usor afectat de o imagine, cu personaje care face afirmatii inflorite despre frumusetea de lupta, puterea numelui, si fragilitatea existentei.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri