Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Over Rev


Information
Type: Manga
Volumes: 31
Chapters: 349
Status: Finished
Published: Apr 1997 to ?
Genres: Action, Cars
Authors: Yamaguchi, Katsumi (Story & Art)
Serialization: Young Sunday (Weekly)

Daca Initial D a fost creat pentru baietii pasionati de drifturi, atunci Over Rev a fost facut pentru fete pasionate de curse de masini.

Nu cu mult timp in urma am decis ca trebuie sa incep o noua serie de povesti despre drifturi si curse de masini japoneze. Pe baza raspunsului meu am primit recomandarea ideala si unica, care se refera la girls's drift.

Desi putin cunoscut acest manga, decat, sa spunem Initial D sau Wangan Midnight, Over Rev este inca una dintre cele mai citite la scara larga din Japonia.

Intr-o noapte cu prietenii ei, Ryoko Shino vede un R32 Skyline si S13 Silvia care deriva in tandem spre ei, si in loc sa fie ingrozita, ea este captivanta de acea scena. Ea mai observa ca soferul autovehiculului S13 este condus de o femeie. Devenind captivanta de drifturi, Ryoko imprumuta o revista auto de la prietenul ei Tohru si observa ca exista un articol despre S13 in care propietarul masinii, este femeia din seara precedenta.

La suprafata, accentul povestii cureselor de strada in deriva ar putea suna foarte similar cu Initial D, dar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei gasi in Over Rev sant personajele sale - inclusiv cea principala - sant de sex feminin.


Dupa ce se va baga in vorba cu niste oameni familiarizati in curse de strada, Ryoko incepe sa capete experienta in drifting cu ajutorul fetei misterioasei din S13. Prima lectie de drift rapid rapid va fi cu iesirea de pe chei direct in ocean.


In acest moment, Ryoko nu vrea nimic mai mult decat sa-si cumpere o masina pentru a incepe sa conduca cu Sawako. Ea gaseste un numar de masini interesante, dar toate acestea sant peste bugetul ei modest de ¥ 100,000 (aproximativ 1.000 dolari)...


Dar, desigur, inainte de a putea deveni un "cal" legendar de curse stradala, ea trebuie sa obtina permisul de conducere, care se dovedeste a fi o aventura. In timpul testului instructor batran cade intr-un somn adanc iar ea sfarseste invinsa intr-o cursa cu o "camionagioaca".

Se pare ca soferul camionului este o fata pe nume Aika, care, de asemenea, se intampla sa fie un pilot de curse strada, si devine unul dintre personajele centrale ale povestii. Un EG6 Honda Civic este arma de alegere.

De acolo, povestea continua cu aventurile lui Ryoko mergand pe drumul curselor in timp ce in acelasi timp se ocupa cu lucruri, cum ar fi relatiile, absolvirea scoalii si gasirea unui job.


În ceea ce privește mașinile prezentate în peste Rev!, Destul de o varietate de mașini sunt portretizat pe parcursul poveștii. Inutil să spun, MR2 Ryoko este un loc proeminent. Eu nu sunt sigur de ce Yamaguchi a ales o masina relativ obscur ca AW11 la stele, în poveste, dar e definitley rece pentru a vedea unele MR2 Lovin '.


Oricum sa nu credeti ca fanii de masini de epoca vor fi uitati in aceata manga. De asemenea, fericit sa stiu ca clasice pop in poveste, includ un TA22 Celica GT...

Un alt lucru care imi place la Over Rev! este modul in care o multime de actiuni mai tarzii, din poveste are de fapt loc in cadrul reuniunilor de circuit sanctionate iar evenimentele de drift, mai degraba sant prezentate doar pe drumuri de munte, in miez de noapte.

Asa cum este cazul pentru aproape toate aceste benzi desenate auto-centric, acuratetea detaliilor tehnice este extrem de impresionant pentru mine - mai ales provenind dintr-un loc în care Fast and Furious este la fel de tehnic ca masa de divertisment auto.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri