Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Banya: The Explosive Delivery Man

Information
Type: Manhwa
Volumes: 5
Chapters: 38
Status: Finished
Published: Aug 17, 2004 to Mar 4, 2006
Genres: Action, Adventure, Comedy
Authors: Kim, Young-Oh (Story & Art)
Serialization: None

Cred ca e cel mai stupid 'happy end' vazut vreodata... Cum dracu vine asta... pe tot parcursul actiunii monstri, sange, drama numai ca sa ajunga la Zeul Distrugerii.
Oricum Banya este manhwa matura care ofera un rapid shounen in care personaje ciudate si actiuni violente sant puse impreuna intr-un mod elegant. Autorul a creat o lume diferita, cu propriile sale conflicte, eroi si aventuri.


Plotul de introducere incepe cu un razboi furios pe scara larga intre oameni si torren (un fel de troli), iar seria urmareste aventurile unui personaj, Banya, un fel de 'baiatul cu livrarea' avand reputatia ca fiind neoprit.

Acesti tineri al Desert Poste Gaya nu depun juramant de credinta a unei tari sau a unui rege, ci au un angajament de a furniza uniti de un motto "Fast. Precise. Secure."

De-a lungul povestii veti fi aruncati intr-o varietate de misiuni si aventuri cu cote coplesitoare.

Arta este redatata bine, o multime de masacre, desene si modelele de monstri interesanti te suge (pervers) imediat in naratiune. Dupa mai multe arce de poveste, in cele din urma ajunge la un complot principal trist, dar, din pacate, ea nu are timp suficient pentru a avea un impact real. Ar fi fost mult mai bine daca povestea ar fi avut mai mult timp sa se dezvolte. Asa cum este, se simte grabit si dispare in fundal, permitand actiunii atentia noastra. Finalul se simte un pic grabit, dar avand in vedere cantitatea totala de volume (5), aceasta nu ar trebui sa vina cu o surpriza.In ciuda faptului ca centrele de complot in jurul valorii de dezvoltare a protagonistului principal, cele mai multe dintre personajele secundare se desprinde destul de interesant prin vizuale elegante.


Asa ca daca esti baiatul cu pizza, acum inteleg cu ce te infruntii in fiecare zi.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri