Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Life is Money


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 15
Status: Finished
Published: Aug 11, 2011 to Oct 11, 2012
Genres: Drama, Shounen, Thriller
Authors: Asaniji, Teru (Story), Yaguraba, Tekka (Art)
Serialization: GanGan Online

Adevarul pur golut "Life is Money" Salutare miautilor... ati alege sa intrati intr-un joc a carui cost este viata ? Oricum cele mai multe manga-uri sant scrise din mintea nelimitata avand astfel un complot complet pe mai multe volume. In cazul acesta, "Life is Money" se intinde pe doar trei volume. Din propriul punct de vedere, lungimea este perfecta pentru aceasta poveste.

Povestea reda pe personajul nostru principal, Meguru care are nevoie de 100 de milioane de yeni pentru transplantul de inima al surori sale. Dupa ce a fost inselat de catre un grup de oameni (ONG), el a devenint in ochii cetatenilor un proscris. Atat de disperat el se "ineaca" in alcool si asculta cuvintele viclene ale unui patron care ii spune de un joc de risc ridicat care-l poate face castigator al unui premiu 100 de milioane de yeni.Ceea ce urmeaza este un joc similar cu cel pe care il poti gasi in Liar Game, chiar daca in loc de o datorie de moarte, existq viata literal pe linie. "Life is Money" este un joc mental, sau cum spune Black Tapia "Omor psihic" - in cazul in care un jucator ajunge la punctul de stres, sau incalca o regula, el va fi prins intr-o inchisoare mentala si este "omorat". Exista, de asemenea, alte elemente, cum ar fi taierea de pe un sens a jucatorului pentru a adauga in joc o provocare.


Este un manga de supravietuire mintala. Dar ceea ce urmeaza este mult mai interesant, un eveniment comparabil cu experimentul Stanford Prison. La inceput pare simplu, tot ce trebuie sa faca este sa se ignore reciproc. Dar repede regulile se schimba dupa ce unul dintre jucator fura mancarea, spunand ca va preda numai daca platesc o parte din castigul lor .

Progresia terenului nu este cea mai interesanta parte din manga. Ceea ce il face interesant este dezvoltarea caracterului si modul in care reactioneaza la scenarii .

Aflam mai multe despre cine sant aceste personaje, doar daca citesti aceasta manga, sau daca le va mai pasa castiguri dupa ce joc aceste joc al mintii. Chiar Muguru care pare nesfarsit de optimist in prima zi, el se va trezii cu gandul ca se incadreaza intr-un iad robust.Arta din acest lucrare este destul de animat si foarte dramatic. Din cand in cand in momentele de stres sant prezentate acolo.

Din punctul meu negativ aceasta serie iti impinge morala pe gat. Ea intotdeauna a decis "Oh!, aici e un momente bun de a comenta asupra vietii si a oamenilor."

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri