Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

World Trigger


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Feb 8, 2013 to ?
Genres: Action, Sci-Fi, Shounen, Space
Authors: Ashihara, Daisuke (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)

Salutare lume, pisicile mele dragi. Azi am gasit un manga potential. La prima vedere, seria are arta proaspata, care nu-mi amintesc de alte serii, care 'este', spre deosebire de un manga recent nou in acelasi ordine sau gen de tehnologie, Hungry Joker. Este unica si o potentiala recomandare pentru cei care doresc genul acesta de manga-uri.
Invadatorii extra-dimensionale mentionate ca "vecinii" a inceput sa vina prin intermediul unor portaluri in lumea noastra. Cu toate acestea, au fost opriti de catre o organizatie numita "Border", care valorificat tehnologia "vecinilor" in forma de arme numite "trigger", care sant alimentate cu energie numit "trion", care se afla in oameni. Mai tarziu, pe parcursul povestii un baiat pe nume Yuma Kuga ajunge la o scoala din orasul Mikado si se imprieteneste cu Osamu Mikumo, care este de fapt un membru in curs de formare a organizatie "Border". Yuma este dovedit a fi un "vecin" umanoid care a fost instruit de catre tatal sau decedat sa se alature frontierei.


Imi place cat de mult evolueaza capitolele. Ele nu devin prea serioase, tinandu-te intr-o stare de spirit relativ usoara. Incet cu incet povestea e construita pentru un eveniment mare. Aceste tipuri de setari sant intr-adevar bune, atunci cand au detaliat programul de zi cu zi a personajelor, o sa te astepti ca ceva rau se va intampla.Tema fictiunii, tehnologia, tipuri de setari stiintifice si tema prietenie este directa, in conformitate cu shonen jump, oferind in acelasi timp ceva nou, care nu este prezenta in gama actuala. Va fi de succes? Sa speram. Yuma are un design foarte bun si unic. Misterul din spatele povestii conectat in Trigger, si un vecin te va face sa doresti mai multe capitole. Osamu, precum si alte caractere de pe coperta, par convingatori.


Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri