Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Angel Heart

Information
Type: Manga
Volumes: 33
Chapters: 363
Status: Finished
Published: 2001 to Aug 2010
Genres: Action, Comedy, Mystery, Drama, Romance, Seinen
Authors: Hojo, Tsukasa (Story & Art)
Serialization: Comic Bunch

Din primul capitolul am stiut ca acest lucru a fost sa fie cea mai buna descoperirea. Stiu ca povestea merge in jos dupa HEART Glass pana ce se linisteste, dar este o manga de actiune, iar protagonistii sant 'kick-ass'. Aceasta este manga care am decis s-o citesc, asa ca sant foarte sentimental fata de ea (Marele DreamsKeeper nu plange... dupa 10 min de citit primul vol :((( ). Comedia este buna si chiar prietena mea imaginara (care crede ca este mai presus de manga) il numeste pe Ryo "Omul cu bile de otel". Singurul dezavantaj al acestei manga nu este arta sau povestea, ci traducerea.

Povestea incepe cu o tanara care sta in partea de sus a unei cladiri din Shinjuku. Ea primeste un telefon de la handler ei. Handler-ul o felicita - cunoscuta sub numele de "Glass Heart". Glass Heart relateaza evenimentele zilei. Ea tocmai a ucis un om asezat pe o banca in parc cu un pistol cu amortizor. Cand sa plece din parc, o fetita cu o inghetata se indreapta spre banca... iar inima incepe sa se sparga... dandu-si seama ca tocmai ia ucis tatal. Iar in acele momente... sare de pe cladire, iar inima ei este strapunsa de sulita unui gard.


Aceasta manga este o serie istorica alternativa la seria "City Hunter", divergenta din seriile anterioare cu "ce ar fi daca..." mergand intr-o directie foarte diferita. Acestea fiind spuse, nu este necesar pentru a citi "City Hunter", si nu vei avea probleme de a intelege ceea ce se intampla. Este un manga seinen, deci se ocupa cu subiectii adulti, inclusiv o multime de umor sexual, dar nefiind explicit.


Deci seria este o istorie alternativă al City Hunter, in care Kaori moare intr-un accident de masina si inima ei este transplantat in eroina din aceasta serie, un asasin profesionist care sa sinucis. Readus la viata cu inima Kaori, "Glass Heart" descopera curand ca are amintirile lui Kaori. Ea scapa de organizatia pe care o instruia si pleaca in cautarea vietii Kaori, inclusiv cavalerului pervers Ryo Saeba (eroul din City Hunter ).

Dupa problemele inevitabile rezolvate, Ryo Saeba devine tata adoptiv informal al fostului asasinului (e doar cincisprezece, la inceputul povestii) si ii da numele de "Xiang-Ying". In curand, ea il asista in cazurile pe care le ia ca pe un detectiv particular si justitiar, asa cum a facut Kaori, desi intr-un rol mai activ, mai degraba, din cauza fostei forme de invatare.


Glass Heart este transportat la Taiwan, unde ramane in coma timp de un an. In acest timp, ea este bantuita de imaginile oamenilor pe care i-a ucis, impreuna cu imaginile ale donatorului Kaori precum si Ryo Saeba de care ea nu stie. Se trezeste dupa un an pentru a afla cine sant acesti oameni. Ea calatoreste inapoi la Shinjuku, si dupa mai multe evenimente, reuseste sa se intalneasca cu "City Hunter", care sa retras de la rolul sau de la moartea "sotiei" sale. La constatarea ca Glass Heart este beneficiarul inimii lui Kaori, Ryo decide sa o adopte in calitate de fiica lui, si ii va da, de asemenea, un nume furnizat de catre tatal ei real: Xiang Ying.


Mi-a placut aceasta serie, are o latime emotionala. Este, uneori, o comedie, uneori, plin de actiune, și se va transforma apoi in jurul tau si iti smulge inima cu partea emotionala. Ex - asasinul Shanin este la fel de matur ca backstory ei as zice, dar apoi ceva se intampla pentru a reaminti cat de tanara este ea (16 ani de la inceputul seriei). Ryo Saeba, protagonistul din City Hunter, joaca un rol important aici, el se trezeste cu sentimentul responsabilitatii si chiar pentru cresterea copilului fata de Shanin. Toate personajele are o evolutie in dezvoltare.

Ritmul este lent, cu plotline centrala, da, dar realist asa - unul devine un sentiment, la fel ca in lumea reala, lucrurile pot dura uneori ani pentru a lucra.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri