Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Yamada and the Seven Witches


Information
Type: Manga
Volumes: 14
Chapters: 95
Status: Publishing
Published: Feb 22, 2012 to ?
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, School, Shounen, Supernatural, Gender Bender
Authors: Yoshikawa, Miki (Story & Art)
Serialization: Shounen Magazine (Weekly)

Saruturi, saruturi, saruturi si iar saruturi. Salutare miautilor ! azi va prezint un manga amuzant care reda teorii despre saruturi. Pe scurt avem sarut pasional, sarut frantuzesc, sarut ascuns, sarut furat, sarut de buna voie, sarut de tristete, sarut de obligatie, sarut de foame, sarut rapid, sarut de schimbare de corpuri, sarut telepatic... si asa mai departe.

Imi place absolut totul la acest manga. Stilul de arta este spectaculos (accent pe expresii faciale ale fiecarui personaj), intriga are ritm si in acelasi timp e rapida. Fanservice-ul frumos (dap, sant baiat... ), si romantismul este in general satisfacut. Fiecare personaj este atat de unic si simpatic, nu ca unele personaje decupate - cu unele exceptii, dar Yoshikawa-l joaca atat de bine, incat nu-mi pasa. Nu va pot ajuta, dar fi atasat de poveste.Povestea se refera la aventurile lui Yamada Ryuu, un elev lenes nepoliticos cu reputatia de un delincvent. In timp ce urca scarile isi va pierde echilibrul si cade peste, Urara Shiraishi, cea mai destepta fata din scoala, incat ambi vor intra in stare de inconstienta. La trezire, vor descoperii ca au facut schimb de corpuri si asta numai printr-un sarut.

Cei doi incearca sa stopeze aceasta schimbare dar sant descoperiti de catre consiliul. La sugestia consiliului elevilor vice-presedinte Toranosuke Miyamura, va revigora clubul Studii Supranaturale. Clubul se confrunta alte "vrajitoare", cu puteri diferite, care sant activate printr-un sarut. Un student transferat, Kentaro Tsubaki, devine o parte a clubului, dupa ce era sa provoace un incendiu in cladirea veche a scolii.


Oricum cand am citit prima data aceasta serie, am petrecut 18 ore de lectura toate capitolele (aproximativ 90 pe atunci), si nu a existat nici un loc pentru a face o pauza.Autorul acestui manga este un fost asistent al creatorul de Fairy Tail, si arta este foarte similara.


Acest lucru ar fi punctul de conducere de manga. Au fost sute de povesti de trasfer de corpuri, dar nici unul nu au un 'Ryu' ca personaj principal, sau Shiraishii, o frumusete rezervata ca eroina principala. De obicei in majoritatea manga-urilor, veti gasi un personajul principal pampalau pasiv care atrage in mod inexplicabil, zeci de femei. Ryu sparge acest stereotip, si seamana cu un Casanova tare, care va face ocazional o miscare fermecatoare.

Aceasta este... te face sa razi cu voce tare... cu un strop de romantism , Miauti promite ca nu vei fi dezamagit.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri