Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kamen Teacher


Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 37
Status: Finished
Published: Jan 2007 to Dec 2007
Genres: Action, Comedy, Ecchi, School, Seinen
Authors: Fujisawa, Tohru (Story & Art)
Serialization: Young Jump

Sa vedem... daca tot ti-a placut GTO (Great Teacher Onizuka) inseamna ca o sa fi atras de acest manga. Actiunea se aflain secolul XXI in care cadrele didactice pierd puterea de a disciplina elevii. Guvernul creeaza un corp de profesori mascati speciali care va fi capabil sa-i disciplineze pe studentii delincventi, in speranta de ai tine pe linia de plutire.
Povestea este ok cam medie, simpla, nu prea complicata si are o multime de momente energic - punchy si kicky - kicky. De fapt, intreaga poveste este condus de stantare si lovituri cu piciorul.

Imi plac titlurile facute de la Kamen Teacher la Kamen Rider. Unele caractere sant numite dupa actori costumati sau sant o combinatie de nume de actor din serii action live. Manga joaca pe acelasi stil de GTO (Great Teacher Onizuka) si multe alte serii similare.
Aceasta formula functioneaza si este pur si simplu dandy. Odata ce ai trecut prin manga si l-ai studiat pe "profesorul mascat", care foloseste violenta, incepe sa realizezi ca apelul in curs de desfasurare nu este acolo. Incepe puternic, dar se transforma treptat intr-o clona GTO la sfarsitul anului. Ceea ce este dezamagitor.
Personajele... hmmm nu stiu de unde sa incep. Aceasta este cu siguranta un manga seinen, ceea ce inseamna ca publicul tinta sant barbatii cu varste 18-30 de ani. In rolurile secundare a 2-C au puterea taurului in ei. Liderul clasei, Kinzou, este capabil de a lovi cu pumnul pe Araki atat de tare incat zboara pe fereastra.

Scenele de lupta sant bine trase. Fiecare panou are o mare arta linie si niciodată nu se simte ca un har al mantuitorului. Cele mai bune scene vor fi "lectii suplimentare" de la primele capitole, care sant un adevarat festin pentru a vedea si studia.

Asa ca stiu ca o sa-ti placa acest manga...

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri