Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Ravages of Time


Information
Type: Manhua
Volumes: 60
Chapters: 428
Status: Publishing
Published: Jun 15, 2001 to ?
Genres: Action, Adventure, Historical, Military
Authors: Chen, Mou (Story & Art)
Serialization: None

Salutare subordonatilor... azi dedic aceasta banda desenata chinezeasca, celor care iubesc istoria.

"Ravagiile timpului" (The Ravages of Time) este o serie manhua care a intrat in topul meu cele mai atractive manga-uri. Povestea se bazeaza pe evenimentele dinastiei Han si cele Trei Regate, gravitand in jurul strategului Sima Yi. Seria este foarte cunoscuta din cauza gradului mare de creativitate si numarul mare de personaje, ramanad relativ neatinse rezultatele ale marilor batalii si moartea a catorva caractere.
Alte personaje, cum ar fi Liu Bei, Zhao Yun, Zhang Fei, Diaochan si Lu Bu sant, portretizat diferit de conturile istorice si conceptia populara.

The Ravages of Time este un spinoff al lui Luo Guanzhong din romanul "Romance of the Three Kingdoms". Ea spune ispravile lui Liu Bei, Cao Cao, familia Sun, precum si alte persoane din acea perioada. Din punctul de vedere al celor doua personaje principale, Feng si Liaoyuan Huo, ale caror nume formeaza impreuna titlul chinez al manhua.

Terenul pune accent pe politica si razboiul din perioada Celor Trei Regate, ca atare, una din principala atractie din seria sant jocurile psihice, strategiile militare si tactici.
Povestea incepe cu asasinarea lui Xu - de catre Razboinicii Handicapati - un consilier a lui Dong Zhuo, pentru a preveni avansurile Dong in supunerea diverselor clanuri comerciale.
Pe masura ce povestea progreseaza, Sima Yi si Liaoyuan Huo sant trasi in razboaiele de la sfarsitul dinastiei Han.De-a lungul seriei, Sima Yi, Liaoyuan Huo si Razboinicii Handicapati sant dovediti in poveste ca un catalizator al evenimentelor istorice. Ei sant implicati in provocarea caderii a lui Dong Zhuo, cresterea puterii lui Cao Cao.

De asemenea in centru povestii se gasesc cei "8 perosnaje", "Opt Enigme", un grup de strategi militari de elita instruiti de catre Sima Hui , care este, de asemenea, cunoscut sub numele de Shuijing. Acestea cuprind Yuan Fang (un personaj fictiv), Xun Yu, Jia Xu, Guo Jia, Zhou Yu, Pang Tong, Zhuge Liang, si un al optulea membru necunoscut. Fiecare din cele opt Enigme are motivatia sa pentru a alege un conducator sa-l urmeze, iar unele capitole sant dedicate sa dezvaluie intentiile lor finale si pozitii morale.

Terenul pune accent pe politica si razboiul din perioada Celor Trei Regate, ca atare, una din principala atractie din seria sant jocurile psihice, strategiile militare si tactici.
In afara de tactici militare, caractere din manhua sant surprinsi in numeroasele directii gresite pentru a deruta dusmanii lor, cum ar fi mod deliberat de a lasa inamicul sa stie urmatoarea mutare intr-o batalie.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri