Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

All You Need Is Kill


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 17
Status: Finished
Published: Jan 9, 2014 to May 29, 2014
Genres: Action, Sci-Fi, Military, Seinen
Authors: Obata, Takeshi (Art), Sakurazaka, Hiroshi (Story), Takeuchi, Ryousuke (Story)
Serialization: Young Jump

Pentru inceput vreau sa va informez cu...
"Edge of Tomorrow: Prizonier in timp" (2014) este un film american stiințifico-fantastic militar cu Tom Cruise si Emily Blunt. Doug Liman a regizat filmul care este o ecranizare a romanului japonez "All You Need Is Kill" de Hiroshi Sakurazaka. Filmul are loc in viitorul apropiat, cand o rasa extraterestra a invadat Pamantul si a invins majoritatea fortelor unite militare terestre. Povestea filmului prezinta intamplari din viata Maiorului William Cage, un ofiter american de relatii publice fara experienta in lupta, care, dupa ce santajeaza un general britanic, este trimis in prima linie a unei debarcari masive terestre in Franta impotriva extraterestrilor. Desi Cage este ucis in primele minute, se trezeste prins intr-o bucla temporala care incepe mereu pe aeroportul Heathrow si se termina prin uciderea sa de fiecare data in diferite situatii. Cu fiecare zi care se repeta, Cage devine din ce in ce mai experimentat in lupta contra extraterestrilor si face echipa cu sergentul de la Fortele Speciale Rita Vrataski (Blunt) pentru a-i invinge.

"All You Need Is Kill" Lumea este intr-un razboi impotriva unei rase extraterestra numita "mimics", care au preluat cea mai mare parte a lumii, cu misiunea de a elimina rasa umana. Keiji Kiriya este un nou recrut in Defense Force Unite, care se lupta impotriva acestor "mimics". In prima zi de desfasurare, Keiji si unitatea lui intalneste "mimics" si sant toti ucisi... Sau a fost un vis? Din anumite motive inexplicabile, dupa ce moare de fiecare data, el este inviat si intors inapoi in acea zi inainte de lupta.

In ceea ce priveste povestea si conceptul merge, cred ca e cel mai slab aspect al acestei manga... si desigur filmul.
Conceptul de povestea este destul de mult o sesiune continua a "buclei" pe aceeasi perioada exacta a timpului.
Povestea in sine a fost un pic dezamagitoare - povestea este bazat pe romanul cu acelasi nume, dar manga cat si filmul trece aproape cateva detalii importante, care ruineaza experienta generala si pot face manga cat si filmul cam grabit.
Arta cu siguranta unul dintre cele mai puternice aspecte ale manga-ului. M-am bucurat de stilul si modul detaliat. De obicei, avem doar detaliat MC, dar in acest caz aproape toate personajele secundare sant prea destul de detaliate.
Asa ca miau miau...


0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri