Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dark Age


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 12
Status: Finished
Published: May 24, 2005
Genres: Hentai, Historical, Horror
Authors: Ohnishi, Kouichi (Story & Art)
Serialization: None

Evul Mediu este pe buna dreptate una din cele mai intunecate perioade ale omenirii. Acele vremuri erau caracterizate de un barbarism fara precedent, o lume unde ratiunea era alungata de credinta oarba si superstitii.


Asa ca este de inteles de ce tot in acest timp au aparut unele instrumente si tehnici de tortura ce surprind datorita cruzimii, dar si a inventivitatii morbide manifestate de creatorii acestora.Pe scurt, acest manga este o compilatie guro oneshots bazat pe evenimente, legende si folclor din Evul Mediu. Cea mai interesanta poveste sau inspaimantatoare legenda, ar fi aceea a lui Elizabeth Bathory, care prezinta tortura, orgii lesbiene si deflorare rituala.


Elisabeta Bathory era descrisa deseori ca fiind o femeie deosebit de frumoasa, cu un par de un negru abanos, pielea alba ca laptele, ochii de culoarea chihlimbarului, imbracata fastuos, dupa moda vremii si pe masura numelui sau sonor. Totusi, despre "Contesa insangerata" sau "Contesa sangeroasa", numele sub care o recunoaste istoria, se crede ca ar fi fost una dintre cele mai mari femei criminal din toate timpurile.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri