Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Yokokuhan


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 22
Status: Finished
Published: Jul 25, 2011 to Aug 10, 2013
Genres: Mystery, Police, Seinen
Authors: Tsutsui, Tetsuya (Story & Art)
Serialization: Jump X

Salutare miaule ! Da tu, esti un singur miau care citeste acest blog... oricum azi doresc sa-ti prezint, un manga frumusel numit "Yokokuhan".

"Yokokuhan" emite o energie asemanatoare ca Death Note, dar la o scara mult mai realista. Aceasta poveste este despre un baiat, care vrea sa ajute oamenii pedepsiti de societate. La fel ca Kira din Death Note, personajul principal merge prin acelasi tip de tipar de porecla din cauza unei masti din ziar, pentru as ascunde identitatea.


Este inceputul unei curse contra cronometru care conduc inspectorii la un loc gol intr-un cybercafe in marginea Tokyo... Dar, in timp ce ancheta este blocata, sprijinul popular creste in jurul acestui personaj misterios.


In continuare povesetea relateaza si Biroul Anti-Criminalitatea Informatica din Tokyo care se afla pe marginea prapastiei. Un barbat purtand o masca din ziar si postand mesaje video on-line in preziceri unor crime: violuri, atacuri, incendii... Uimitor este faptul ca toate previziunile sale devin realitate si politia orasului incepe sa se intrebe cine e in spatele identitatii videoclipurilor si cum stie el locatiile exacte, cauzele si situatiile. Cel mai rau dintre toate este ca populatia incepe sa se întrebe despre acest "profet".


A doua zi dupa, profetiile sale au fost realizate pe frontul de stiri TV. Cine este el? Cum procedeaza? Care sant motivatiile, ambitiile sale? le veti afla in manga.

Oricum acest manga e bun si aduce o schimbare de ritm cu mister.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri