Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tokyo Ghoul


Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: 72
Status: Publishing
Published: Sep 8, 2011 to ?
Genres: Action, Mystery, Drama, Horror, Supernatural, Psychological, Seinen
Authors: Ishida, Sui (Story & Art)
Serialization: Young Jump

Pisicilor, azi va prezint "Tokyo Ghoul" care incepe cu o poveste usoara ca un aperitive, dar ritmul incepe sa se ridice dezvaluind o informație lenta , care te face sa intelegi aceasta manga.

Tonul povestii este grava si are cateva momente de comedie. Ea isi pastreaza un ritm consistent in cazul in care va pierdeti concentrarea, ceea ce ma face sa spun ca exista putine materiale de umplutura. Atunci cand o substanta de umplere este prezentat, de obicei este de a va oferi informatiile necesare inainte de a trece la urmatoarele capitole.
Perspectiva trece de-a lungul capitolelor, ai putea vedea o perspectiva putin de la fiecare personaj independent, observand in ochii lor negrii povesti simple. Exista trei puncte de vedere principale: protagonistul, Ken Kaneki, anchetatorii / politie.
Spre deosebire de poveste, arta poate fi agitata si inconsecventa. Acesta trece de la a fi atat de bine atras de ceva, ce s-ar fi desenat cu mana stanga pana la o anatomie... Problema aceasta se invarte in principal in jurul profilelo secundare, care sant mai mult sau mai putin lipsite de unele panouri. Se pare, de asemenea, ca fetele trase din anumite unghiuri pot denatura expresiile faciale ale personajelor si schimba complet modul in care acestea ar trebui sa se uite.

Scene de actiune este murdara. Autorului sau artistului ii place sa atraga in miscare in scene de actiune, dar uneori exagereaza, pana la punctul in cazul in care nu se poate distinge ceea ce se intampla. De obicei, ajung repede sarind peste paginile in care nu exista nici un dialog si numai actiune afisat din cauza dificultatilor in a vedea detalii in ele.


Personajele sant interesante, usor de a gasi un favorit printre multe stafii si oamenii din intreaga poveste. Fiecare are propriul lor fond si joaca un rol important in ceea ce determina caracterul in momentul de fata. Fiecare personaj are o anumita tema si e destul de "cool" pentru a vedea, fiind incorporate in design-ul personajului. Singura problema este ca unele aspecte ale trasaturi personajelor sant suprasolicitate.
Un mare lucru despre acest manga, ar fi ca personajele au de fapt o dezvoltare. Este placut sa vezi ca autorul se gandeste la acest lucru si da motiv legitim pentru schimbarile din fiecare personaj.Manga este destul de placuta din punctul meu de vedere. Daca stau si ma gandesc acest manga seamana cu "Ajin", avand aproximativ aceasi continut, dar ambele nu prezinta o realitate sau le lipseste cate ceva. Linia de poveste este fenomenala, arta este in continuare cu mult peste medie, iar personajele sant ok.


As recomanda cu siguranta acest manga, pentru cei care cauta un horror, gen intuneric supranatural cu un ton solemn de ansamblu. Se poate trage niste idei de adulti, cum ar fi sadismul si canibalismul astfel incat sa fie constienti de faptul ca aceasta este o manga gore si contine unele scene deranjante.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri