Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

I'm Sakamoto, you know


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 33
Status: Publishing
Published: Aug 11, 2011 to ?
Genres: Comedy, School, Seinen
Authors: Sano, Nami (Story & Art)
Serialization: Fellows!"Sakamoto-kun" sau "I'm Sakamoto, you know" este una din manga-urile speciale pentru fete care expune in mod artistic barbatul ideal. Manga combina arta realistica si povesti aleatorii. Cu toate acestea, manga este mai distractiva decat ar trebui sa fie.
Comedia aleatorie sau, mai degraba ar trebui sa spun personajul principal "impecabil" este ceea ce face ca acest manga sa fie distractiv de a citi. Povestea este destul de simpla, cu privire la eroul si salvatorul nostru, Sakamoto-kun, care se confrunta cu probleme din viata de zi cu zi si cum el o rezolve intr-un mod "fantastic".
Sakamoto este barbatul perfect fara cusur, existand multe modalitate de al descrie; este frumos, inteligent, mare, admirabil, fara cusur, uke, superb, rece, etc (pune orice aspecte bun aici). El este un tip care te-ar transforma intr-un homosexual si daca ai fi fata te-ai indragosti si ti-ai dori sa te casatoresti cu el in acest moment.
Arta in acest manga? Ei bine, cu siguranta buna, iar Sano Nami in acest manga il sicronizeaza pentru poveste. Desi arta din acest manga este buna, as putea spune ca uneori, este, probabil, ar putea fi ciudat pentru unii cititori. dar cui îi pasa ? Atata timp cat nu exista Sakamoto acolo, aceasta manga este absolut perfecta.

Celelalte personaje care apare in manga nu este nimic, se vor scufunda in umbra lui Sakamoto.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri