Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Gangsta.


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 40
Status: Publishing
Published: Jan 21, 2011 to ?
Genres: Action, Drama, Seinen
Authors: Kohske (Story & Art)
Serialization: Comic @ Bunch

In orasul Ergastulum, umbrit de 'murdarie', de hoti marunti, prostituate producatoare de bani, politisti care cer ajutor mafiei, stau in el "meseriasii" Nic si Worick, care au grija ca locurile lor de munca sa nu fie ocupate de alti "angajati".

Povestea este despre doi prieteni de varsta mijlocie care locuiesc intr-un oras infestat umplut cu oamenii anormali, dintre care unii sant foarte puternici. Nu este un tip shounen puternic, dar foarte puternic / greu sa-l omoare. Accentul este pus pe cele doua personaje principale care fac tot felul de lucruri ciudate pentru bandele locale de tip mafiot, de la garzi de corp, la livrarea pachetelor... ca prostituata face 'suga suga' pe strada pentru pestele ei si va ajunge sa fie secretara celor doua personaje.
Este o actiune manga seinen care reda viata a doi gangsteri, Warwick Arcangelo si Nicolas Brown, si pe la jumatate a lui Alex Benedetto, o fosta prostituata, acum un secretara.Oricum, fara sa va mai vrajesc va voi spune parearea despre aceasta manga.... NASPA. Deci, sa nu va asteptati la superputeri sau dragoni antici, depravare la doar crud stil ghetou peste tot in jurul lor, dar care par a fi ceva normal. Acesta stabileste un ton extrem de sumbra care o puteti gasi la colt de strada. E un pic de politica, un pic de actiune, un pic de Sol, un pic de aproape totul, dar nu e o multime de intensitate bruta șsi suspans care incearca sa te sugrume dupa fiecare pagina. Este... NASPA si simplu.Arta este sumbra, cu linii dure si de fond minim, dar functioneaza incredibil de bine cu povestea.
Personajele sant foarte interesante si putin profunde, cu povesti de fundal care sa spus de multe ori, și li se spune intr-un mod inteligent, astfel incat sa nu simti forta de nicaieri. E la fel ca momentul potrivit pentru tine de a afla despre anumite lucruri.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri