Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Nekomichi


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 20
Status: Finished
Published: Dec 3, 2009 to ?
Genres: Slice of Life, Seinen
Authors: Iwaoka, Hisae (Story & Art)
Serialization: Young King OURs

Miau miau miau... cica azi am facut 9 ani de activitate, deci la multi ani mie !!!

Asa ca am sa recomand acest manga celor care iubesc pisicile... miau miau... Nu este cine stie ce manga, deci am sa va spun putine lucruri despre ea, iar informatiile despre pisici le voi "fura" de pe net.
"Cat's Road" - Drumul Pisicii - este un manga despre o pisica si viata ei analizata de autor intr-o familie. Personajele sant amuzante, arta de apreciat.

In manga veti afla despre socializarea Sosetei cu alte 'matze', lupta lor, torsul, mieunatul;

Sociabilitate planeaza asupra solitaritații sale, fiind un animal nesociabil. Acest concept este inlaturat de un studiu efectuat in anii '70 de catre David MacDonald, cercetator la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Studiul a indicat faptul ca o femela este mai predispusa sa stea cu o felina inrudita decat cu o alta din alta linie. Cercetatorul Randall Wolfe sustine ca acest lucru nu se manifesta si catre partea masculina, indiferent de provenienta genetica a acestora.


In manga vom vedea ca Soseta care impart acelasi mediu de viata pot sa se lupte, fiind o modalitate de demonstrare a abilitatilor; poate fi totodata o joaca inofensiva. De asemenea, este si modul stabilirii unei ierarhii intr-un grup de pisici sau o cale de atentionare a unei feline cand incalca o regula a grupului.

Mieunatul este manifestarea sonora a Sosetei; in general un animal discret, Soseta poate uneori cauta a se face remarcata mieunand ore intregi, fie pentru a cere de mancare, fie pentru a cere sa i se deschida usa, de exemplu.0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri