Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Manga of the Dead


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: Dec 22, 2012
Genres: Action, Adventure, Drama, Horror, Sci-Fi, Supernatural, Seinen
Authors: Hiromoto, Shinichi (Story), Hiroe, Rei (Art), Samura, Hiroaki (Art), Matsumoto, Jiro (Art), Hokazono, Masaya (Story), Kino, Hitoshi (Story), Terada, Katsuya (Story)
Serialization: None

Miau miau miau miau miau miau miau arrrrr ! Ne avand ce face am decist sa citesc acest manga (one shot), o colectie de opt one shot-uri de la artisti renumiti.
Chapter 1: And I Love Her by Katsuya Terada
Zombi si familia sant doua lucruri care nu se amesteca. Cum cei dragi sant in pericol ? Si cum actionezi atunci cand cei dragi sant periculosi?
Antologia pana cand incepe este bine. Aici, avem o tanara care locuieste cu parintii ei si cu bunica zombie. Biata batrana traieste pe langa faptul ca este moarta, este incuiat in subsol, iar familia spera - ntr-un fel - sa revine la normal. Abuzul din one-shot de zi cu zi ireal, in cazul in care problema zombie este comparata cu o boala, ceva de genul de cancer.
Katsuya Terada ofera o abordare frumoasa a scenariului precis. In cateva pagini, se poate observa evolutia personajului si modul lui de a face cu o lume pre-apocaliptica. Cat de mult te-ai lasa un iubit viu ca un zombie intr-o camera?

Chapter 2: Dead and Fail to Die by Hitoshi Kino
Peste tot, moartea pare bariera finala. Dar daca este doar un singur pas si, daca, de la moarte, batalia reala incepe? Doi frati au pierdut totul, dar au castigat posibilitatea de a lupta cu strigoii care afecteaza lumea.
Aici, spune povestea unui baiat care si-a pierdut sora intr-un atac zombie. Inexplicabil efectele "zombification" sant anormale, devinind o fata care nu imbatraneste. Astfel, fratele si sora au inceput sa lucreze pentru politie, anihiland creaturi josnice ale orasului.
Kino Hitoshi incepe foarte bine in acest complot emotional. Dar a doua jumatate a autorului pare sa-si piarda un pic din actiunea de rutare. Nimic care poate sacrifica lectura lui, dar potentialul este mai calda de la mijloc la sfarsit.

Chapter 3: Children Living with Corpses by Uguisu Sachiko
Rolul parintilor de a-si educa copiii si sa-i protejeze de rau. Pe alta parte, atunci cand parintii insisi cedeaza in fata virusului mortilor vii, cuplul de frati mai mici se confrunta cu un plin de umbre si lumi intunecate.
In poveste, spune cum un cuplu de copii - au grija de parintii lor zombie. Interesant este de a arata modul in care cei doi copii incerca sa se descurce singuri, sacrificand chiar propriul catelus.

Chapter 4: Zombie by Shimada Toranosuke
O intalnire a cursantilor este intotdeauna plina de stiri si barfe despre fostii colegi. Unii s-au casatorit, a avut copii, si-au schimbat locurile de munca. Altii, de alta parte, nu au fost atat de norocosi. Soarta unora poate fi intotdeauna ceva mai macabru.
Acesta este un complot mister care implica personajul central intr-o reuniune cu fostii colegii de scoala. Secrete vor fi dezvaluite sau nu? Aceasta va depinde de intelegerea si atentia pentru a afla!

Din cele opt lucrarilor, acest lucru este cel care se ocupa cu un mod de a spune mai diferit, mai mult de lucru cu imagini decât cuvinte. Tema soarta unei persoane ?i de a avea noroc sau nu în anumite situa?ii sunt abordate.

Chapter 5: Forest of Spirits by Hokazono Masaya
Acceptati faptul ca cei care ne iubesc dispar pentru totdeauna, este adesea dureros? Unii prefera sa caute mijloace alternative de a face cu pierderea lor. Dar ceea ce este mort nu se poate intoarce la viata. Sau poate?!
Aceasta poveste de Masaya Hokazono presupune ca este posibil sa se mentina / revigora o persoana, daca ai ingropa un obiect al persoane iubite intr-un camp / cimitir magic. In conformitate cu parcela, aceasta se bazeaza pe o legenda veche si, probabil, punctul focal este aici despre egoismul pe care il avem.

Chapter 6: Zombie Boy by Hiromoto Shinichi
Aici avem un o comedie morbida, este un vechi prieten de zombi. Pe fondul mai multor povesti de tensiune si de teama, de ce sa nu se relaxeze si sa se bucure de o buna gluma umpluta cu fotografii, explozii si desigur, un pic de sange.
Acest lucru este pentru oricine care iubeste ecchi si actiunea, iar in cazul cu un protagonist si un vanatoar zombi. Cu toate cliseele genului construit, la sfarsitul anului poate avea o surpriza foarte frumoasa, dar întrebarea tehnica si script-ul este un pic de dorit - mai ales in doze de umor.

Chapter 7: Fight of of the Living Dead by Koizumi Tomohiro
Si daca un luptator de MMA a fost contaminat si transformat in zombie in mijlocul unei lupte? Este mai mult sau mai putin ceea ce se intampla aici, dar sant mult mai negative decat pozitive. Stiu ca este dificil de analizat urmele unui autor, dar Tomohiro Koizumi pare sa detina sfaturi. Nu in primul rand problema de anatomie si expresia faciala. Acest lucru este de departe cel mai slab capitol de poveste.

Chapter 8: Organic Human Solution Organogel by Fukao Atsushi
Un tanar vanator de zombi pierdut intr-o calatorie sangeroasa in cautarea bunicului sau. Momente de tensiune in aceasta poveste incarcata grafic care pare complet ireal.


Cele mai multe dintre aceste capitole au un complot intr-adevăr oribil pentru o poveste scurta. Al doilea si al treilea capitol sant singurele care sant interesante. Restul sant simple si plictisitoare. Acestea au inclus ilustratii de Hiroe Rei (Black Lagoon), Samura Hiroaki (Blade of the Immortal) si Matsumoto Jiro (Freesia).

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri