Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Bokura no Hikari Club


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 12
Status: Finished
Published: Apr 15, 2011 to Mar 15, 2012
Genres: Drama, Horror, Psychological
Authors: Furuya, Usamaru (Story & Art)
Serialization: pocopoco

Acum....., Bokura no Hikari Club (BnHC), atasarea la Litchi Hikari Club (LHC), este stabilit inainte de evenimentele din Litchi Hikari Club (care este insasi, bazat pe o piesa de teatru), BnHC dezvaluie anumite motivatii de caractere care nu avea loc in LHC. Cum a devenit Zera imparat al Clubului Hikari? De ce are Jaibo astfel de cunostinte medicale extinse? De ce Nico are doar un singur ochi? Pe scurt BHnC descrie raspunsurile la intrebari, precum si inceputul original al Clubului Hikari.


Primele lucruri din aceasta serie este o continuare... foarte putini oameni il iau in serios. Sant unul dintre putinii oameni care il iau in serios si te avertizez. A invata povestile din spate manga-ului Litchi si modul in care clubul nevinovat a devenit un club al ucigasilor, este un vis devenind realitate. Pana in prezent, povestea si de fapt, aceasta poveste este despre personaje si modul in care acestia au devenit capabili...
Stilul de arta este inca intacta fata de cea anterioara, cu design-ul caracterului puternic si fundaluri detaliate, peisajele industriale care dau paginilor un simt straniu.
Personajele sant concepute in mod unic si este distractiv sa urmariti stralucirea lor fara fundaluri 'frilly' de shoujo manga. Singura mea critica este in unele panouri care par a fi aproape 'stretched' desi acest lucru ar putea fi atribuita modul in care a fost scanat.


Nu fac nici o greseala, personajele sant la fel cum au fost inainte, cu aceleasi maniere, aliante si iluzii de grandoare.

Dar, in cazul in care la LHC un protagonist lipseste in, BnHC o vom observa. Bokura no Hikari Club este spusa din perspectiva lui Tamiya Hirosh, care este fara indoiala, personajul cel mai abordabil al Clubului Hikari. In scoala elementara, el si prietenii sai Dafu si Kaneda a gasit Club Hikari, care este putin mai mult decât o stea umplut cu gunoi si alte indezirabili. Pe masura ce timpul trece, mai multi membri sant initiati in randurile Clubului Hikari si nu toate in bine.

BnHC va satisface cu siguranta fanii LHC-ului si este un bun punct de plecare pentru cei care nu au citit inca Litchi Hikari Club. Cu toate acestea, sfarsitul BnHC s-ar putea sa nu fie ceea ce se asteapta unii. Unele acte cele mai violente din BnHC sant doar repovestirile din original, unele dintre personaje sant chiar apologia fata de acele acte.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri