Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hwaja


Information
Type: Manhwa
Volumes: 2
Chapters: 10
Status: Finished
Published: Jun 6, 2011 to Feb 20, 2012
Genres: Mystery, Drama, Romance, Slice of Life, Psychological
Authors: Hong, Seong-Hyeok (Story & Art)
Serialization: Daum Webtoon

Aceasta este una dintre acele manga-uri care iti va amintii, ca o poveste buna care nu are nevoie de prea multe chestii. Nu are nevoie de explozii, de actiune non-stop, fete mare sani mari, lovituri intre craci sau oricare dintre acele lucruri atragatoare. Trebuie doar sa aibe o poveste buna.

Ca orice mister, puteti pierde urmarind foie cu foie acest manhwa, in cazul in care nu santeti suficient de atenti si povestea incepe sa se joace in mod neasteptat, astfel incat ritmul si schimbarile se pot simti. Dar, in principal, pentru ca subiectii din poveste pot parea subminati sau inexplicabili uneori, lasand sentimentul cititorului ca au pierdut ceva important. Asa ca nu va panicati !

Pe scurt, "Hwaja" ii place sa se imbrace ca o poveste cu fantome melodramatica sau chiar ca o felie de viata drama-romantica, dar este departe de ea. Este o poveste psihologica care inconjoara dorintele, dependenta, singuratate si nebunie.

Scena sau mai bine spus terenul este foarte simplu, dar te tine interesat de ea. Acesta incepe cu un baiat pe nume Ryu, care se intalneste cu o fata de varsta lui intr-o casa abandonata - "The Haunted House". Dar pentru Ryu, fata pare a fi la fel ca si in viata ca oricine altcineva, dar la inceput, nu este singurul care poate so vada

Pe parcursul povestii, Ryu si Jay - prietenul sau din copilarie - descopera ca fata din casa abandonata este crescuta de barbatii din oraselul respectiv, aducandu-i cadourile in schimbul unei realtii sexuale.


Povestea merge apoi, aratand dezvoltarea relatiilor, gelozia celor mari, si cresterea lui Ryu dintr-un baietel intr-un barbat. Desi povestea acopera aproximativ douazeci de ani intr-o perioada scurta de timp, nu devine deloc confuza. Vei incepe sa descoperi adevarul oribil de ce fata nu paraseste niciodata casa bantuita si mai urgent, de ce ea pare sa nu aibe o varsta.
Temele pe care nu sant inovacate se gasesc in clisee. Cel mai mult despre modul in care oamenii sant egoisti, obsedati, se va arata in actele din povestea ale orasului, care nu doresc sa-si piarda "jucaria" lor, desi, stiind cat de gresit este gandirea lor.Arta nu este cine stie ce, cauza fiind stilul respectiv digital. Unghiuri ascutite si cam de 'cartoon'.
Manhwa este scurta, asa ca ar trebui sa iei mai intai in considerare acest lucru atunci cand vei judeca dezvoltare ei. Avand in vedere acest lucru, eu cred ca personajele au fost bine dezvoltate, cu toate ca numai Ryu si Hwaja se dezvolta vizibil, in timp ce altele au foarte putin "timp pe ecran". Chiar si asa, cele mai multe dintre ele au timp de a face ceea ce au nevoie pentru a face o poveste buna, ne lasand multe noduri in vrac sau acel sentiment de prea mult nu a fost demonstrat.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri