Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ogeha


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 13
Status: Finished
Published: Feb 14, 2015 to ?
Genres: Drama, Sci-Fi, Slice of Life
Authors: Oimo (Story & Art)
Serialization: Comic it

Salutare miautilor! va plac 'gandacii' ? Azi va recomand o manga cu un frumos "gandac". "Ogeha" este un manga nou produs de un autor numit "Oimo." Personal nu stiu daca acest autor a mai facut alte lucrari, dar daca unii dintre voi care vor citii aceasta recenzie, sa comenteze. Deci, pe scurt si fara ezitare este vorba, ca de obicei, despre un baiat obisnuit care vede pe cerul luminat de stele, un obiect misterios plutitor. In urma cercetarii el descopera o creatura bizara. Asa ca decide s-o uca in casa.

Oricum a existat doar un singur capitol realizat in acest manga si este plin de confuzie, 'fuckery', si pana la sfarsitul capitolului va va indemna la ura, probabil, acestui personaj de sex masculin.


Singurul tag-ul de gen al acestei manga pana acum este Si-Fi, care ma face sa ma gasesc mai mult, deoarece are doar un singur gen. Nu am fost in stare sa gasesc o descrieri pentru a avea o explicatie mai buna a intregii povesti, deci am sa fac un un rezumat vag.


Capitolul incepe cu principalul nostru protagonist de sex masculin (care este numit Kiji), si se va uita pe fereastra, vazan astfel ceva ce zbura din cer. El decide sa investigheze intr-o zona a parcului. Dupa ce se uita in jurul zonei el gaseste elementul care a cazut din cer, care era un soi de cocon. Privind mai atent, descopera o fluturoaica/fluturoi sexy in interiorul acestuia si va sparge coconul.

Sincer, in timp ce citeam deveneam confuz. M-am simtit diferit de alte manga si ma refer in mod dramatic diferite. Pentru un singur lucru, modul caracterului in care Kiji a fost creat ma facut sa ma opreasc pentru un moment.

Determinarea daca creatura in aceasta manga este un baiat sau fata, o ve-ti descoperii.

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri