Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kujaku-Ou


Information
Type: Manga
Volumes: 17
Chapters: 170
Status: Finished
Published: 1985 to 1989
Genres: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Historical, Horror, Magic, Martial Arts, Super Power, Supernatural, Seinen
Authors: Ogino, Makoto (Story & Art)
Serialization: Young Jump

Yey ! dupa un an de cautari in sfarsit am gasit manga. Daca ma intrebati pe ce site am gasit-o, am sa va raspund pe un site hentai o.O

Kujaku este un calugar budist, specializat in exorcism si vanator de demoni. El este membru al Ura-Koya, o organizatie secreta din Japonia, care este specializata in vantoarea de demoni.
In primele trei volume, Ogino, autorul a scris povesti scurte indepedente despre vanatoarea de demoni a lui Kajaku. In volumul 4, se transformeaza si evolueaza intr-o saga epica impotriva lui Rikudoshu, o organizatie secreta al raului condusa de invatatorii Opt Frunze. Scopul lor este de a-i trezii pe Regele Peacock si Regina Snake, ducand astfel lupta intre ei pentru a da nastere la The Ultimate Dark Vairocana.
Arta acestui manga este din 1985, ceva clasic, singurele personaje care arata bine sunt cele de sex feminin, mai ales nude.
Makoto Ogino a folosit multe referinte religioase, inclusiv crestinismul, islamul, budismul, taoismul. Biblia este referit de mai multe ori, inclusiv Isus, Sfantul Graal, Satana, 666, Lucifer. In manga, Sfantul Graal este craniul lui Isus Hristos, iar daca este umplut cu sangele lui Peacock King sau Snake Queen, ar da nastere la Buddha cel Intunecat. In crestinism, credinta generala este Lucifer ingerul cazut care a devenit Satana . Lucifer, Peacock King si Snake Queen au fost ingeri cazuti. Satana a fost reincarnat de un alt vanator de demoni de la Ura-Koya, numit Hoo.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri