Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hell's Kitchen


Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 27
Status: Publishing
Published: Feb 4, 2010 to ?
Genres: Comedy, Shounen, Supernatural
Authors: Amashi, Gumi (Art), Nishimura, Mitsuru (Story)
Serialization: Shounen Rival

Atunci cand te uiti la coperta, ai putea crede ceva de genul, "o manga despre un tip care gateste" pentru ca asta e ceea ce am crezut initial , dar daca rasfoiti putin, veti obtine ceva foarte, foarte diferit.

Este intr-adevar ceva, atunci cand un manga este capabil de a elimina orice alt 'favorit' pentru a atinge rangul de top. Din pacate, ar trebui sa spun asta acum... este intr-adevar o poveste comica, pana ajunge la un anumit arc.
Cum poate un manga de gatit sa fie atat de mare ? "Hell's Kitchen" este despre cum Earl of Poor Eating este obosit de sufletele cu experienta consumatoare. Deci, el vine cu ideea de a poseda persoana cu cea mai medie si normala experienta - protagonistul. Deci Dogma, 'Earl of Poor eating' instruieste un elev de liceu, Satoru, in secretele gatitului. Dar ceea ce asteapta Satoru la finalul formarii sale este doar moarte. Profesorul sau nu este un nobil obisnuit, ci un demon din Iad, care promite sa-i manance sufletul, condimentat cu o durata de viata de expertiza in gatit.

Cu aceasta, santeti invitat la 'wacky', dar extrem de creativ si bine gandit la o academie de gatit pentru adolescenti foarte talentati. Tehnicile din acest manga sant reale. Sant atat de ciudate, dar daca le cercetezi, vei gasi adevarul, care e utilizat, precum si elementele de gatit.

Stilul de arta pentru "Hell's Kitchen" este ehh. Odata ce intri in ea, nu vei mai putea iesi din Iadul Gatitului. Chiar si asa, arta este decenta si peste medie. Veti observa unele greseli, daca te uiti bine, dar nu-i nimic altceva. Stiluri de arta, desene si modele de caractere, da afara o multime de personalitati, care este , practic, scurgeri de la personajele.


Personajele din aceasta serie sant destul de simpatice, chiar si cu defectele lor si atinge propria lor fler personal, original. Ele nu sant suprasolicitate, iar arhetipurile de caractere reciclate, sant destul de frecvente in zilele noastre. Aproape toate personajele sant captivante, chiar si principalii antagonisti.

Asa ca daca vrei sa-l chemi pe Dogma, ar fi mai bine sa sti sa gatesti. Recomand acest manga celor care nu stiu sa prepare 'omlette du fromage'.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri