Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shaman


Information
Type: Manhwa
Volumes: 2
Chapters: 34
Status: Finished
Published: Nov 29, 2010 to ?
Genres: Fantasy, Super Power, Magic, Mystery
Authors: Dam Poong (Story, Art)
Serialization: ?

Un caz misterios de deces, produse chimice mortale, sobolani de laborator, mutatii ale genelor.. asa incepe povesetea din acest manga.
Samanii oare sunt oameni care pot vedea si trata pe cei morti ? Unul dintre ei pot fi spioni?
Intr-un sat cu pamantul puternic in magie se afla o familie de samani care lupta cu fortele raului creat din droguri. Cei care lupta se numesc samanii albi - echilibreaza viata si elimina intunericul prin vraji. Samanii negrii sunt cei care se hranesc cu puterea intunericului.

Johwi este personajul principal care intra in conflict cu insusi, de la acel "incident".In cautariile mele am avut se pare ca nu are un genul romantic, pe langa faptul ca am avut aceasta speranta. Genul respectiv a fost adaugat, dar nu exista o poveste de dragoste ci o poveste de ura, de razbunare. Deci daca veninti in cautarea acestui gen, inseamna ca ati fost inselati.


Linia de poveste... aaa... in acel moment e cam rapida, la fel ca si sfarsitul.. ceva de genul o cursa pe o pista in doua jumatati.

Ce sa vorbesc despre arta... lucrarea acestei "webtoon" este pur bomboane-n-ochi. Veti obtine stilul de desen realist potrivire cu colorant atmosferic, la fel ca si panouri bine echilibrate. Dar...
Asa ca in ochii mei povestea a pierdut ceva in a doua jumatate. Nu e mult, asta lipseste. Nu Nu! Este pur si simplu, ca dupa marea introducere, mare acumularea de elementele de mister si suspans si caractere de fond, care se incheie... ca in pom. Nu stiu, cum sa-l explic, dar cumva ma simt un pic lasat singur cu ultimele pagini. Intrebarile sant 'popping' sus, care ar putea sa ramana nerezolvata, iar personajele par sa le desfasoare, de asemenea. Un fel de genul asta. Din cauza asta ai speranta ca va fi o continuare.


Asa ca miau miau...

Samanismul este format dintr-o suma de traditii, credinte si practici care se ocupa cu comunicarea cu entitați si lumea spiritelor. Cel care practica șamanismul este cunoscut drept saman. Sunt multe tipuri de samani si variatii ale acestora in jurul lumii, dar toti au in comun anumite caracteristici si credințe. Samanii sunt intermediari intre oameni si lumea spiritelor. Ei pot trata boli si sunt capabili sa intre in lumile superioare pentru a obtine raspunsuri la problemele comunitatii.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri