Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hellstar Remina


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 7
Status: Finished
Published: Aug 16, 2005 to ?
Genres: Horror
Authors: Ito, Junji (Story & Art)
Serialization: Big Comic Spirits

Daca iti place alte povestiri a lui Junji Itou (in special Uzumaki), sau va place foarte mult genul horror, incercati sa cititi acest manga.
Daca nu ai citit lucrarile lui Juni inainte de a incepe acest manga, ar putea fi un bun inceput. E infiorator, dar nu la fel ca bruta cum sant alte lucrari ale sale - Gyo, Uzumaki - si multe dintre povestirile sale scurte, asa ca as spune ca este o buna introducere.

Povestea este mult mai dezvoltata si interesanta in comparatie cu o multime de alte lucrari al acestui mangaka - se pare ca Uzumaki este singura lui poveste care a atras cititorul. Povestea este destul de misteriosa, deoarece tot timpul te intrebi ce este cu acesta ciudata stea "Hellstar", si interesant pentru ca Remina are de a face cu o multime de probleme in care oamenii au intrat in panica.
Ritmul este perfect, intr-un fel reuseste sa se inghesuie intr-un singur volum.
"Hellstar Remina" de asemenea, este super unic in complotul-intelept, ca si toate lucrarile lui Itou, fara a obtine acel "un pic" de ridicol

Remina este o adolescenta de 16 ani, fiica unui om de stiinta japonez care a descoperit o sfera in afara sistemului solar, iar acea sfera poarta numele de Remira. Din acel moment, Remina (fata) devine brusc faimoasa, chiar daca ea a fost intotdeauna reticenta in a deveni celebra.

Dar lumea lui Remina se intoarce cu susul in jos atunci cand astrul trece printr-o gaura de vierme si invadeaza sistemul solar, distrugand 2/3 din planete... si Pamantul este urmatoarea din traseul de coliziune...

Stilul sau de arta este in concordanta cu alte lucrari ale sale si se imbina perfect in atmosfera acestui manga. Cu toate acestea, ea nu este nici pe cel mai bun domeniu din lume, nici cea mai detaliata.

Caracter lui Ito tinde sa fie mai mult pe partea 'brut-out', deci nu are nevoie pentru a dezvolta caracterul. Acestea fiind spuse, tu devi destul de simpatizant si ingrijorat cu privire la Remina, ceea ce este destul de bine avand in vedere ca este un simplu volum.


Dar Miaule cum ramane cu masele de oameni din acel manga? Toti acesti oameni impreuna fac o unitate de oameni furiosi si irationali, fata o fata. Si asta e cel mai mare punct din manga: modul in care oamenii pot fi foarte arbitrari si irationali, atunci cand se confrunta cu lucruri si evenimente care nu pot fi intelese sau de controlate. Modul in care gandirea superstitioasa se poate prevala asupra principiilor in situatii extreme ale omului; si modul in care oamenii pot deveni violenti cu ego-ul lor dizolvat in multime.
Asa ca daca iti place horror-ul sau vrei sa vezi cum se comporta niste cresti, merita sa cititi acest manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri