Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Golgo 13


Information
Type: Manga
Volumes: 182
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Nov 29, 1968 to ?
Genres: Action, Adventure, Mystery, Drama, Historical, Seinen
Authors: Saitou, Takao (Story & Art), Koike, Kazuo (Story)
Serialization: Big Comic

Poc ! poc ...! azi prezint un manga despre un asasin platit.

Fiecare capitol este non-secventiala, si nu are nici o influenta asupra viitorului ei sau ordinea cum citesti capitolele. In esenta, se pot citii la alegere oricare din capitole, avand acelasi final. Fiecare capitol incepe cu Golgo 13 aka Duke Togo, care primiste o cerere de a asasina o tinta, iar restul implica de obicei Golgo 13. Nu exista nici o poveste, alta decat exploatarea lui Golgo 13, cu toate acestea fiecare poveste in parte este destul de unica in ceea ce priveste modul in care aceasta este prezentata, dar repetitiva.

Personajul principal Golgo 13, de asemenea , cunoscut sub pseudonimul Duke Togo, este un asasin profesionist. Varsta si locul nasterii sale nu sant cunoscute si nu exista nici un consens in comunitatea de informatii la nivel mondial cu privire la identitatea lui adevarata. Cele mai multe dintre locurile de munca ale sale sant finalizate prin utilizarea unei arme personalizate. In afara de Duke Togo, alti aliati - include Tadashi Togo si Togo Rodriguez.
Numele de "Golgo 13" este o referire la moartea lui Isus Hristos . Golgo este prescurtarea de la Golgota , locul lui Isus crucificare ". numarul 13 este considerat un numar ghinionist, deoarece au existat treisprezece participanti " Ultima Cina inainte de executie. De asemenea, logo-ul Golgo 13 este un schelet purtând o coroana de spini .

De ce Duke Togo a ramas singur ? Este un mister. Cu toate ca aspectul sau asiatic sugereaza ca el poate fi de origine japoneza, multe dintre povestirile Golgo 13 au prezentat mai multe speculatii diferite despre identitatea lui adevarata, astfel de povesti exprimate mereu indoieli asupra propriilor teorii precum si prezentarea de informatii contradictorii, lasand publicul nesigur daca ceea ce informatiile prezentate, le sunt adevarat. Este cunoscut faptul ca el poate fi tatal biologic al multor copii diferiti, peste tot in lume. Din multele intalniri sexuale care le-a avut cu femeiile din intreaga serie, ar fi un fiu in varsta de 4 ani de la un terorist al "Republican Army Catherine McCall" pe nume Joey, si , de asemenea , un alt fiu viu dintr-o intalnire sexuala anterioara aleatorie.

In ceea ce priveste varsta personajului, un numar mare de materiale sant datate din jurul evenimentelor curente ale vremii. Cu toate acestea, varsta Golgo 13 nu a crescut in mod semnificativ pentru a explica aceste evenimente. El a suferit, de asemenea, multiple leziuni pe tot parcursul serii lasand multe cicatrici diferite in jurul corpului sau.
Opera de arta din '74, al atmosferei sumbre. Chiar si in zilele luminoase, exista acest fel de intuneric. Design-ul personajului este oarecum lipsit, totusi, are tendinta generala sa se dezvolte ea ramane stabila. O multime de personaje de sprijin incep sa fie la fel. Exista, multe personaje care sustin seria, dar cele mai multe dintre acoliti dispar. Cateva dintre obiective ar fi femeile din manga care arata aproape identic.
Pe scurt doar un singur personaj se intoarce in fiecare capitol.
Dupa cum sa mentionat anterior, Golgo 13 este cel mai bun lunetist din lume, el poate lua orice tinta, indiferent de circumstante. Are aspectul exterior al unui criminal rece, uimitor de bine construit si are partea lui de cicatrici de lupta din zilele anterioare.

Aceasta serie a durat sa o citesc in jur de 8 luni sau cam asa ceva... pur si simplu povestea plictisitoare. A existat un decalaj decent 'inbetween', decateori o citeam ma gandeam cand dracu se va termina.

O experienta destul de bunicica pentru a citi, are unele momente destul de placute si entorse. Pe scurt este o manga repititiva.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri