Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sekai Oni


Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: 110
Status: Finished
Published: Jul 2, 2012 to Jun 1, 2015
Genres: Horror, Psychological, Seinen
Authors: Okabe, Uru (Story & Art)
Serialization: Ura Sunday

Sekai Oni sau "World of Demon" este o povestea despre anumite persoane care au suferit traume si care au fost alese pentru a salva lumea de la o entitate necunoscuta. La inceput complotul ar putea suna tipic, si intr-o oarecare masura, chinuit, dar Sekai Oni va aduce o poveste mult mai rasucita si intr-o anumita masura dedicata curajului.
Asa ca miau incepand cu intriga, povestea se concentreaza in principal pe Azuma Shinonome. O fetita care a trecut si trece prin multe evenimente arogante si oribile (a fost si este violata de unchiul ei) , care va conduce la o ruptura, cauzand probleme emotionalea si psihologice profunde. Azuma este personajul principal al acestui horror / manga psihologic, unde ea si multe alte personaje incerca sa invinga "diavoli" - oameni din alta lume paralela.


Am uitat sa precizez ca defapt personajele noatre au fost alese din cauza ca sufereau de sindromul Alice in Tara Minunilor.


Acest sindrom, numit si micropsie, este o boala de tip neurologic ce afecteaza perceptia vizuala umana. Bolnavii vad oameni, parti din oameni, animale, si obiecte ca fiind mult mai mici decat in realitate. De obicei, obiectul perceput apare foarte departe si extrem de aproape in acelasi timp. Aceasta boala mai poarta si numele de vedere lilliputana sau halucinatii lilliputane, numite dupa ‘oamenii mici’ din Calatoriile lui Gulliver de Jonathan Swift. Boala afecteaza doar sistemul de perceptie, ochiul nu este afectat, ci doar modul de interpretare a informatiei de catre creier.
Arta din Sekai Oni nu e cine stie ce, dar se potriveste de minune. Stilul straniu ca Okabe, Uru include in povestea lui o atmosfera tonica. Proiectia sa bizara al "diavolilor" a crea un sentiment de tulburare. Singurul lucru criticat despre arta sa este faptul ca personajele par a fi destul de asemanatoare. Cu cateva mazgaleli in plus sau minus, este practic acelasi caracter. Ocazional fundalul va fi, de asemenea, bland, dar pentru cea mai mare parte este plin de detalii vii.
Personajele au fost destul de adecvate. Okabe a facut o treaba buna in adaugarea unei cantitati din trecutul fiecarui personaj, care sant umplute cu diverse elemente pentru a ajunge pe cititor sa simta simpatie sau soc. Exista si o varietate de personaje care nu iese in evidenta.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri