Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Beyond Evil


Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 37
Status: Finished
Published: Apr 2, 2014 to Jul 29, 2015
Genres: Fantasy, Super Power, Thriller
Authors: Miura (Story), Ogino (Art)
Serialization: Manga Box

Salutare miauti mei dragi.. azi ma gandeam la un citat din aceasta manga:

"Ce ai face daca 'viata' ar fi schimbata in 'bani'. [...] Vindem ani de viata pentru o avere sau sa renunte la tot pentru a cumpara mai mult de un an."

"Aku no Higan" sau "Dincolo de rau" este o manga care pune problema "viata are o valoare" intr-o poveste realista si totusi este un supranatural sau o fantezie in care ideea de bani , viata si de moarte poate fi cumparate. Contrastul dintre un personaj care are un puternic simt al dreptatii si totusi este in masura sa comita astfel de acte atroce si imorale."Beyond Evil" favorizeaza ideea cum dealerii demonici de pe pamant sant capabili sa comercializeze viata sau moartea unui om sau favoruri in schimbul banilor.

Iar personajul nostru uman Terajima este prins in ritmul lui Viktor, care se leaga printr-un contract, la comiterea diferitelor acte pentru a-si atinge scopurile sale (Viktor).

Este usor clasificat ca un manga de horror, dar pentru a fi corect nu e infricosator deloc, de fapt, as concluziona ca aceasta fiind, de fapt, mai mult de un thriller.
Mesajul final din "Dincolo de Rau" car fi ca viata poate fi cumparata sau vandut, deci este doar perfecto !! Aceasta subliniaza in totalitate ca santem o civilizatie de cacat, in care valoarea banilor este pe primul plan. Cei cu bani sant in masura sa obtina mijloacele lor, in timp ce mai putin norocosi trebuie sa recurga la diferite mijloace si în cele din urma vor suferii. Ea vizeaza lacomia umana si egoismul, modul in care noi, in unele privinte, am cumpara mai degraba modul nostru de decizi inevitabile sau dure. Dar, de asemenea o cale de evacuare usoara.Si totusi, la aceeasi ora exista o neincredere in relatia lor, Terajima a fost ales de Viktor pentru potentialul sau viitor, iar Viktor afirma in manga ca baiatul ii aminteste de el insusi.
In noile capitol incepe sa apara potentialul lui Terajima, dar ma gandesc sa nu va dezvalui acel potential, dar, tot ceea ce voi dezvalui este cuvantul: "Print".

Arta este in general, mai realista, care este util sa faca intriga mai "real" sau cum s-ar spune mai eficient pentru cititor. Oricum, trasaturile de caracter sant toate bine conturate, si unice, astfel de caractere sant usor de diferentiate. Atentia la detalii este pe punctul forte. Panouri nu sant toate egale si ajustate pentru a se potrivi cu scena curenta ceea ce face estetic placut permitand cititorului sa se complaca in sentimentul si starea de spirit a parcelei.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Aboneaza-te la Miauti Grup

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri