Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

51 Ways to Protect Your Lover


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 49
Status: Finished
Published: May 26, 2006 to Aug 17, 2007
Genres: Action, Drama, Romance, Sci-Fi, Seinen
Authors: Furuya, Usamaru (Story & Art)
Serialization: Comic Bunch

Este inca o manga despre supravietuire bazat pe dezastre din viata reala. Linia de poveste nu este propulsat de dezastre generice, cum ar fi fiind blocat pe o insula, sau blocat intr-o barca, dar este condus de fenomene realiste ale omenirii care se confrunta, in timp ce ating o noua perspectiva asupra vietii.

Povestea este frumosa si simpla, este simplu, intr-un sens in care, un cititor va fi capabil sa inteleaga ceva... Cu toate acestea in spatele aceastui manga aparent simpla este ciuruita cu psihicul complex uman si notiuni filosofice. Cea mai mare chestie despre acesta poveste este ca ori de cate ori va confruntati cu un eveniment condus de psihicul uman, sau un fenomen cauzat de dezastru, autorul ii va lua timp pentru a explica de ce apar aceste "chestii" si vei fi iluminat. Aceasta adauga un realism, care sincer ceea ce majoritatea manga-urilor de supravietuire le lipsesc. In ciuda caracterului pragmatic al povestii, atmosfera nu era excesiv de intuneric, iar ritmul a fost chiar pe bani.La fel ca povestea, personajele sant, de asemenea, foarte realiste. Emotii autentice si actiuni realiste, sant cu maiestrie amestecate in crearea de eroi. Ca cititor, pot intelege de fapt, de ce simt un anumit fel, care imi permite sa se refere, de fapt cu "ei", publicul poate simti un sentiment de conexiune, astfel incat sa putem empatiza mai departe cu "ei". Aceasta este de fapt una dintre cele mai puternice puncte in acest manga, care a tinut degetele mele ocupate cu un click pana la sfarsit. Va puteti astepta la o inima-incalzita, cateva scene de dezvoltare a relatie, dar nu anticipezi prea mult, pentru ca dezvoltarea caracterului este punctul focal al acestei manga.

Povestea se bazeaza pe evenimente reale de viata cu unele fictiuni adaugate la linia de 'story'. Manga dezvaluie modul in care oamenii pot fi cruzi si milostivi in timpul unei crize. Dar lucrarea de asemenea, ne aminteste ca oamenii nu trebuie sa recurga la acte de cruzime si atroce, cum ar fi violul, jaful, sau alte infractiuni pe care oamenii in mod normal, nu ar comite. Autorul arata ca oamenii sant niste salbatici, prin natura lor. Personal cred ca aceasta poveste a fost foarte bine gandita. Personajul principal este un vechi an bun-natura 21, care se afla in conflict cu el insusi.

Arta se face cu pricepere, si-a exprimat atmosfera din manga cu precizie. Totusi, au existat cazuri in care caractere timpurii fetele au fost destul de distorsionate, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea, deoarece nu se va intampla din nou.
Pe masura ce cititi, puteti vedea ca artistul a pus multa munca in desene. Panourile de manga sant bine distribuite. Bine organizate, asa cum ar trebui. Accentul pe evenimente semnificative, astfel incat iti poti da seama ca evenimentul va fi important mai târziu. Desi, artistul nu a pus nimic spectaculos in lucrarea sa, dar modificarile sale subtile fac manga mult mai bine.Personajul principal este un om care este foarte drept,cu intentii bune. Autorul a facut personajele principale cu simtul dreptatii spre caderile lor. Caracterul incepe sa aiba conflicte interne, care pune probleme pentru altii din jurul lui.
Extras din lucrare sant; fie sprijinirea altor victime ale cutremurului sau, care cauzeaza mai mult rau - cred ca autorul este corect cu acest lucru. In lucrare veti vedea oameni profitand de criza fie prin comiterea de infractiuni sau de recrutare pentru convingerile religioase.
Alte persoane sant de creditare o mana de ajutor si punerea lor in toate. Cred ca autorul este corect cu privire la aceasta decizie...

Daca va displace cruzimea si realitatea vietii, sant sanse ca nu va va placea acesta manga. Manga arata cruzimea oamenilor.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri