Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Heartless


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 56
Status: Publishing
Published: 2016 to ?
Genres: Horror, Supernatural, Yaoi
Authors: Masumi Nishin (Story & Art)
Serialization: Opera

E ceasul 1:00, desigur noaptea, asa ca va spun TREZIREA!!. Ok miautilor in noaptea asta va prezint un manga yaoi interesanta pentru inceput.
Singura chestia descrisa cand m-am apucat de citit, era scris "Satanic Beauty and the Beast… Very HARD YAOI." si m-am speriat. Doua zile m-am chinuit sa citesc 3 capitole... cu vise ciudate...


"Sometimes there're some people that after cumming once, can see my true form."


Ei bine, nu m-am asteptat ca complotul sa se schimbe. Nu stiu ce simt si ce sa spun despre aceasta poveste... dezgustat? nu pare, deranjat? cam da, speriat? sigur doar a fost un trap, curios? cum sa nu, excitat? cand vezi o fata frumoasa... pe scurt cam toate cele de mai sus. Pai, cred ca trebuie sa citesc mai mult pentru a afla. Deocamdata ma aflu la sfarsitul primului volum, asa ca stiu in ce directie o sa se indrepte povestea.


Povestea incepe in felul urmator: Doi barbati aflati intr-un autoturism vor evita sa loveasca o caprioara. De fapt sant banditi care au pradat si au ucis o femeie, si vor sa se indrepte spre padure.
La cateva sute de metri in fata, un autoturism care tocmai lovise o caprioara, a oprit. In masina respectiva sant personajele principale. Un barbat ciudat si o fata.
Cei doi banditi se amuza de "accidentul" celorlalti doi, fara sa-si dea seama ca vanatorul poate devenii prada.


Povestea continua cu cei doi barbati care au intrat in padure pentru a ingropa trupul femeii. Dar pe parcurs ce o ingropau, ei vad o fata frumoasa impreuna cu barbatul ciudat, care se vor indreapta spre cabana.
Cei doi criminali hotarasc ca fata frumoasa sa o violeze, dar cu toate acestea, oroarea se va abate asupra violatorilor in acea mica cabana.Nu se asteptau sa vada si sa experimenteze ceea ce au avut de fapt acea intalnire. In acelasi timp, vanatorul se poate transforma cu usurinta in prada, iar traseul unui cuplu ciudat este atacat de o misterioasa organizatie religioasa pentru a combate erezia.

Since sa fiu nu am citit pana acum un yaoi cu o astfel de poveste, deci este o descoperire rara si minunata a vedea doua genuri impreuna (horror si yaoi).

Asa ca miau miau...


2 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri