Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Silver Spoon


Information
Type: Manga
Volumes: 14
Chapters: 111
Status: Publishing
Published: Mar 30, 2011 to ?
Genres: Comedy, Drama, School, Shounen
Authors: Arakawa, Hiromu (Story & Art)
Serialization: Shounen Sunday

Salutare mai miautilor... vreau sa va prezint un manga despre ferma.

Gin no Saji (Silver Spoon) are un fir de divertisment care se roteste: modul in care viata de zi cu zi a lui Yugo Hachiken se schimba atunci cand, din motive care nu au fost descoperite initial, decide sa-si lase familia si viata de oras din Hokkaido si sa se inscrie la o scoala agricola - Ooezo Agricultural High School. De atunci, el descopera ca modul in care talentul de a studia nu este tot ceea ce exista in viaaa pe masura ce incearca sa depaseasca obstacolele fizice provocatoare. El intalneste oameni care au trait intreaga lor viata, diferit fata de viata pe care o traia el. Povestea este un strigat plin de pluralismul "alchimist" in mai multe moduri, nu in ultimul rand prin inlocuirea aspectelor militare si al "alchimiei", cu o atitudine mai gustoasa de viata in scoala agricola. Totusi, atentia meticuloasa a lui Arakawa asupra detaliilor in dezvoltarea personajelor sale si a lumii in care traiesc este inca prezenta. Mangaka are un cadou pentru a introduce comedia fantastica la momente potrivite pentru a provoca cele mai bune rasete, in timp ce problemele grave din poveste sant tratate delicat. Capitolele individuale progreseaza manga prin fiecare sezon al anului si acest lucru se reflecta in evenimentele sezoniere, cum ar fi festivalurile si activitatile in afara scolii, contribuind la dezvoltarea personajului - Hachiken - pe masura ce se adapteaza noului sau stil de viata.

In timp ce manga ne prezinta multe informatii despre agricultura si despre diferitele responsabilitati, o face prin distributie. Hachiken este un personaj mai mult decat capabil, care este amuzant si ii place sa-i ajute pe altii, dar este invidios fata de colegii sai care au propriile lor vise si aspiratii. Exista, de asemenea, Mikage Aki, un interes potential de dragoste si unul dintre primii care il invata pe Hachiken despre viata agricola. Cei mai multi dintre ceilalti studenti din scoala lui Hachiken sant prezenti in mod regulat in intreaga serie, in special colegii lor din primii ani. In ciuda numarului mare de caractere de sprijin, este destul de usor sa-i caracterizam, datorita personalitatilor lor distincte. Aceasta include un medic veterinar care nu este sigur daca reuseste sa eutanasieze animalele, un student care joaca baseball pentru a-si sustine familia si ferma, clovnul de clasa care continua sa primeasca probleme si multe altele. Chiar si animalele de ferma au un anumit farmec si le ofera o lectie importanta lui Hachiken, cand ii loveste in final ca unele animale sant crescute pentru carne.


Dupa cum am mentionat mai inainte, Gin no Saji / "Silver Spoon" poate fi absolut hilara uneori, iar stilul de arta pe care il are Arakawa aduce o contributie semnificativa. O gama larga de expresii faciale pentru situatiile de comedie sant folosite in functie de caracterul pe care il are, iar Hachiken insusi obtine unele dintre cele mai amuzante. Cu o distributie atat de mare, este inevitabil ca anumite personaje sa para foarte asemanatoare, dar prin utilizarea diferitelor stiluri de coafura, imbracaminte si dimensiuni ale corpului, nu este o problema atat de mare. Oricine a citit Fullmetal Alchemist inainte de aceasta manga va recunoaste cu siguranta stilul de arta, in special personajele. Arta de fond, inclusiv cladirile scolare si locatiile din mediul rural, este un pic simpla si, uneori, rara. Cu toate acestea, pentru o serie cu genul despre viata cu actiune redusa, acest lucru este perfect acceptabil.
Pentru a fi corect, Hiromu Arakawa ar fi putut fi usor iertat pentru ca a luat o pauza prelungita dupa ce a terminat o astfel de serie de succes. Cu toate acestea, pentru a lansa o manga noua mai putin de un an mai tarziu si totusi, reuseste sa-l pastreze in mare parte ca un lucru' care au facut ca Fullmetal Alchemist sa devina genial. In ciuda faptului ca foloseste o poveste cu totul diferita, vorbeste despre volumele ei ca mangaka. Nu este nevoie sa cititi sau sa vizionati seria anterioara a lui Arakawa pentru a va bucura de aceasta manga, deoarece FMA face parte din genul de actiune / aventura. Dar, cu o poveste impresionanta, o poveste simpla si informativa si piperata cu comedie, Gin no Saji este recomandat special pentru cei care vor sa devina fermieri.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri